Căutare Live

Mihaela Buzărnescu va disputa prima semifinală în 2019, la Hiroshima, după 6-4, 7-5, cu Alyson Van Uytvanck

Mihaela Buzărnescu, locul 125 WTA, va disputa prima semifinală din acest an, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe belgianca Alison Van Uytvanck, locul 63 WTA şi cap de serie numărul 3, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA de la Hiroshima.

Mihaela Buzărnescu, locul 125 WTA, va disputa prima semifinală din acest an, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe belgianca Alison Van Uytvanck, locul 63 WTA şi cap de serie numărul 3, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA de la Hiroshima.

Buzărnescu a absorbit bine forţa loviturilor trimise de puternica Van Uytvanck. Românca a alternat jocul pe marginile terenului şi şi-a ţinut adversara într-o mişcare continuă şi cât mai departe de linia de fund a terenului, reuşind poate cea mai consistentă evoluţie a ei din acest an.

Belgianca a început mai bine, a condus cu 2-0, după un break obţinut în ghemul secund. Au urmat patru ghemuri câştigate la rând de jucătoarea română, iar al doilea ei break, cel de 3-2, a fost suficient pentru a închide setul I, cu 6-4, după 47 de minute.

În setul al doilea, Buzărnescu a reuşit să câştige pe serviciul adversarei la 1-1, a condus cu 4-2, dar Van Uytvank a egalat, pe fondul unor greşeli din poziţii favorabile ale româncei. Buzărnescu a recuperat break-ul la 5-5 şi acesta a fost suficient pentru ca ea să obţină cel mai bun succes după 13 luni şi după o oră şi 48 de minute de joc.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 11.300 de dolari şi cu 110 de puncte WTA.

În penultimul act, românca va evolua pentru prima dată cu japoneza Nao Hibino, locul 146 WTA, care a eliminat-o pe principala favorită, Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 29 WTA, cu scorul de 6-4, 6-3.

Buzărnescu a jucat ultima dată în semifinalele unei competiţii WTA în august 2018, când a câştigat turneul de la San Jose.

La Hiroshima, în cealaltă semifinală se vor întâlni japoneza Misaki Doi, locul 107 WTA şi învingătoarea dintre germana Laura Siegemund, locul 84 WTA şi cap de serie numărul 8 şi rusoaica Veronika Kudermetova, locul 48 WTA şi cap de serie numărul 2.

Sursa : news.ro

Turneul WTA de la Hong Kong nu se mai dispută la datel stabilite, 5-13 octombrie, din cauza manifestaţiilor... Bertens, eliminată în turul al doilea al turneului de la Zhengzhou. Pliskova e în sferturi şi a întrecut-o pe Halep în c...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri