Antena Căutare

Mihai Costea s-a impacat la palat cu restul lotului

Patronul stelist si-a chemat sambata jucatorii la palat, acolo unde olteanul a explicat: "sunt suparat ca nu am jucat , nu ca s-a calificat echipa".

Stelistii au fost ieri la pranz la Palatul lui Gigi Becali. Imediat dupa antrenamentul de dimineata de la Mogosoaia, Bourceanu si compania s-au urcat in masini si au fost la resedinta lui Becali din Aleea Alexandru. Au lipsit insa cei din staff-ul tehnic, in frunte cu antrenorul Ilie Stan.

Inca de la sosire, stelistii au avut parte de o surpriza. Extrem de fericit pentru calificarea in primavara europeana dupa o absenta de cinci ani, Becali a desfacut mai multe sticle de sampanie. "Bravo, sunt mandru de evolutia voastra cu AEK! Sa fiti siguri ca primele vor fi unele generoase si vi le voi plati imediat ce vin banii de la UEFA, in luna ianuarie!", le-a transmis patronul jucatorilor sai. Desi nu a pronuntat nici o suma, se pare ca fiecare stelist va incasa in jur de 20.000 de euro pentru calificarea in "16-imile" Europa League.

"Urmeaza un cantonament spartan!"

Latifundiarul din Pipera le-a vorbit apoi jucatorilor despre perioada ce va urma dupa vacanta de iarna. "Pregatirea de iarna va fi una foarte dura. Cine va comenta la deciziile antrenorilor va zbura imediat!", a sunat avertismentul patronului.

Nila mangaiat si certat

Dupa ce a discutat cu mai multi jucatori, Becali l-a abordat pe Mihai Costea, omul acuzat ca strica atmosfera la echipa prin iesirile sale. Dialogul dintre patron si jucator a fost unul savuros: "Mihaita, tata, de ce nu te-ai bucurat impreuna cu colegii tai dupa victoria cu AEK?". "Dar m-am bucurat, nea Gigi!". "Unde, Mihaita? Ca tu nu te-ai dus la Universitate!". "Eu nu sunt suparat ca s-a calificat echipa, ci ca nu am jucat deloc!".

Becali a comentat episodul: "El e un copil rasfatat. Le-am spus sa lase deoparte mofturile si capriciile, ca nu merge asa. Eu inca mai cred in el, d-aia il si pastrez. Si Florin mi-a spus ca vrea sa ramana la Steaua. Si s-a scuzat ca nu e vina lui ca Mihai are asemenea iesiri!".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Romania va trebui sa treaca de doi adversari puternici ca sa ajunga la Olimpiada de la Londra.... Ward a castigat batalia cu Froch dar s-a eschivat cand a venit vorba de Bute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x