Antena Căutare

Ward a castigat batalia cu Froch dar s-a eschivat cand a venit vorba de Bute

Andre Ward a castigat finala SuperSix in fata lui Carl Froch, prin decizie unanima, dupa un meci in care l-a dominat categoric pe britanicul supranumit ”Cobra”. Datorita acestui succes, Andre Ward si-a pastrat titlul mondial WBA si si-a adaugat in palmares si cea de-a doua centura, WBC, la categoria supermijlocie.

Desi a iesit in evidenta prin declaratiile razboinice pe care le-a facut inaintea confruntarii, Carl Froch nu a reusit sa impresioneze si in ring si, la finalul unui meci in care a contat doar in prima repriza, a suferit cea de-a doua infrangere din cariera, pierzand si titlul mondial WBC.

Imediat dupa gongul final, intrebat despre posibilitatea de a boxa impotriva lui Lucian Bute, Andre Ward nu a vrut sa faca nici un comentariu: "Nu era potrivit sa vorbim despre acest subiect inainte de meci, iar acum merit o pauza. Vom discuta despre acest lucru pe viitor. Bute trebuie sa mai boxeze impotriva unui adversar de nivel A pentru a putea avea sanse cu mine".

"Unul dintre avantajele pe care le-am avut in aceasta seara a fost mintea mea. Am reusit sa mentin totul sub control. Sper ca am facut o treaba buna. Am fost surprins de cat de incet a fost Froch" a spus Andre Ward.


42% a fost procentajul loviturilor punctate reusite de Andre Ward (234 si-au atins scopul din cele 573 lansate)

"Andre a avut o defensiva foarte buna. S-a miscat foarte bine, s-a ferit, a atacat. Sunt genul de lucruri pe care trebuie sa le faci in box. S-a tinut departe de loviturile mele. Sincer, cred ca pot sa-l inving pe Ward intr-o seara buna. Trebuie sa mai lucrez la anumite aspecte care tin de partea tehnica" a declarat invinsul Carl Froch.


23% a fost eficacitatea loviturilor lui Carl Froch (din 683 de lovituri, doar 156 au fost punctate)

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Mihai Costea s-a impacat la palat cu restul lotului... Veste proasta pentru Steaua: Raul nu pleaca de la Schalke...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x