Antena Căutare

Mihai Nesu, mesaj tulburator pentru fani: ”Imi dati putere, va multumesc!”

Fotbalistul roman reuseste sa controleze cu bratul drept scaunul cu rotile in care este tintuit si se intareste in fiecare zi privind imaginea uriasului drapel tricolor pe care suporterii au imprimat chipul sau.

Dupa ce a reusit sa vorbeasca din nou, desi era complet paralizat in urma accidentarii la coloana, Mihai a preferat sa taca: a luptat singur, inversunat, sa simta ceva. A inceput sa miste mina si piciorul drept, dupa saptamini in care doua tari isi tinusera sufletul in rugaciune. Ieri, cind a reusit sa-si foloseasca bratul ca sa se deplaseze, a ales sa dea chiar el vestea cea buna, pe site-ul lui FC Utrecht. Si multumeste fiecaruia, linistind: nimic nu e prea greu.

"Nenumaratele carti postale, flori si desene, precum si toate gesturile de sustinere pentru mine au fost impresionante. In special, ce au facut suporterii la partida cu AZ Alkmaar mi-a incalzit inima. In fiecare zi am in fata ochilor uriasul drapel tricolor intins pe gazon si fularul creat de fani, cu chipul meu. Au fost gesturi impresionante care pe mine m-au coplesit.

Ultima noutate e ca imi pot dirija scaunul cu rotile cu ajutorul bratului drept. Pina acum puteam sa fac acest lucru doar cu barbia. Nu vreau sa anticipez prea mult, dar cred ca in ultimul timp am progresat cu pasi mici. E o munca dura, dar pentru mine nu e niciodata prea grea. Ca fotbalist, sint obisnuit sa ma antrenez in fiecare zi si, pe deasupra, sint puternic din punct de vedere mental.

Sustinerea voastra imi da putere si vreau inca o data sa va multumesc tuturor, mult de tot", a precizat Nesu.

Mihai a incheiat repetind in engleza: "Chiar vreau sa multumesc fiecaruia. A fost impresionant si mult mai mult decit ma asteptam".


Citeste mai multe in Gazeta Sporturilor

Soc in tenis: la doar 22 de ani rusoaica Alisa Kleybanova (nr.28 mondial) sufera de cancer... Red Bull Romaniacs - 176 de rideri, la startul celui mai dificil raliu din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x