Antena Căutare

Mihai Stoica: "Hotarasem sa nu ma mai intorc la Steaua, dar am decis sa revin cu garantia ca voi fi respectat!"

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a sustinut prima conferinta de presa in calitate de oficial al ros-albastrilor, dezvaluind motivele pentru care s-a intors la formatia din Ghencea dupa o pauza de trei ani si jumatate.

"Ma simt bine in fata camerelor de luat vederi, dar de data aceasta am emotii mai mari decat am avut cand am venit in 2002 in Ghencea. Sunt fericit ca voi avea ocazia sa colaborez cu Helmuth Duckadam si Marius Lacatus. Cu Gigi am avut multe discutii in contradictoriu, dar m-am intors fara nicio retinere. Nu imi amintesc cu placere de acea emisiune, nu trebuia sa se ajunga la acele discutii. Nu am facut altceva decat sa intorc acele "complimente" ale patronului Stelei.


Am mai avut oferte avantajoase financiar, dar am decis sa ma intorc pentru am nevoie de Steaua, exact cum si echipa are nevoie de mine"
, a spus Mihai Stoica la prima conferinta de presa dupa revenirea la Steaua.

Managerul general al Stelei a declarat ca se astepta oarecum sa revina in Ghencea:
"Gigi m-a sunat dupa meciul cu Gaz Metan Medias. Sincer, ma asteptam. Chiar daca acum o luna decisesem sa nu ma intorc, acum am hotarat sa revin, avand garantia ca voi fi respectat, ca si in primul mandat. Ne-am facut o promisiune, sa nu ne mai certam".

MM a vorbit si despre relatia cu Gigi Becali: "Eu nu pot sa ii pun conditii patronului, sa ii spun ce sa vorbeasca si ce sa nu vorbeasca. Au trecut si peste mine anii. Important este ca patronul sa respecte propunerile facute. Eu nu pot lua decizii, eu doar propun. Mereu am lucrat in echipa si nu pot lua decizii peste capul patronului"

Mihai Stoica vrea cat mai multi fani la meciurile Stelei si isi doreste un stadion arhiplin la derby-ul cu CFR Cluj: "Fac un apel disperat. As vrea ca suporterii adevarati sa inteleaga faptul ca este nevoie de ei si sa populeze tribunele cu CFR. Sa vina, pentru ca daca stadionul va fi plin, baietii vor avea o motivatie suplimentara. Steaua nu poate functiona la parametri maximi fara un stadion plin"

Despre bonusul financiar: "Am discutat despre contractul meu, normal, dar nu este adevarat ca voi avea 500.000 daca iau campionatul"

MM vrea doar respect: "Am venit pentru ca sunt convins ca voi fi respectat. In alte conditii, nu mai soseam in Ghencea. Poate ca Rapid este principala favorita la titlu, cu toate ca nu este pe primul loc, pentru ca Otelul si Timisoara au luat avant", a conchis Mihai Stoica in cadrul conferintei de presa.

WTTC: Chevrolet, dublu campion mondial!... Polo: Romania-Slovacia 8-5/ Inca un pas spre CE 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x