Antena Căutare

Mihai Stoica: „Toti de la Steaua sunt vinovati, acolo e vid de putere”

Fostul manager stelist ii acuza voalat pe actualii conducatori tehnici ai echipei pentru situatia dezastruoasa in care se afla Steaua.

„Pe vremea mea nu au fost acte de indisciplina: doi jucatori, Ricardo si Bonfim, au gresit, au plecat. Cand eram acolo s-au castigat trofee. Recent am facut 0-0 cu Schalke am eliminat CSKA Moscova. Am plecat si si-au luat 5 de la Maccabi Haifa. 0-5, 0-0, 0-2, iata rezultatele.

Toti de la Steaua sunt vinovati. Este incredibil ca Ilie Stan a renuntat la preparatorul fizic, Michelle Bon. Nicio echipa cu pretentii nu renunta la un preparator fizic. La Vaslui, Florin Costea a ratat 11 metri. Pai la Craiova, acelasi jucator a ratat 4 penalti-uri din 5. Nimeni nu a stiut acest lucru.

La Steaua e un vid de putere. Gigi ar trebui sa conduca personal aceasta echipa. Unii dau in jucator, altii tac. Uneori trebuie sa mai iei povara si asupra ta, nu doar sa ii lasi pe fotbalisti sa incaseze. Il compara lumea pe Florin Costea cu Tevez; pai Tevez nu a intrat in teren, Florin a plecat de pe banca dupa cele 3 schimbari. Nu e acelasi lucru" a spus Mihai Stoica la emisiunea Contraatac, de la GSP TV.

Foto:Intact Images

Citroen castiga al saptelea titlu mondial la constructori in WRC... Gazonul de pe Cluj Arena a fost distrus de ciori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x