Căutare Live

Mihai Teja a semnat cu FC Voluntari: "Sper să se întâmple acelaşi miracol ca la Universitatea Cluj. Vin încrezător"

Antrenorul Mihai Teja a preluat conducerea tehnică a echipei FC Voluntari, el fiind prezentat, joi, într-o conferinţă de presă în care a declarat că este încrezător că formaţia sa poate reuşi să îşi realizeze obiectivul de salvare de la retrogradare.

Teja a semnat un contract pe 18 luni.

„Pentru mine este o provocare. Am mai trecut prin aşa ceva la debutul meu în cariera de tehnician, la Universitatea Cluj. Am luat Universitatea Cluj cu patru puncte după 14 etape, după care s-a reuşit salvarea de la retrogradare printr-un miracol. Sper să se întâmple acelaşi miracol. O dată la 6-7 ani să mai existe. Vin foarte încrezător la un club cu nişte condiţii de infrastructură foarte bune. Eistă o structură şi un proiect. Vreau în primul rând să salvăm echipa mare, pentru că este într-o situaţie grea. Sunt sigur că putem să salvăm. Această competiţie cu play-off şi play-out îţi să posibilitatea să revii în joc. Încercăm să dăm maxim şi obiectivul este clar salvarea de la retrogradare. Este mai uşor să te duci la Barcelona, unde toate lucrurile sunt roz, să te duci la Real Madrid sau la echipele mari, anul trecut mă băteam la campionat cu Steaua pe vremea aceasta, iar anul acesta mă bat la retrogradare. Sunt provocări. Până la urmă un antrenor trebuie să treacă prin toate ipostazele. Nu mi-a fost frică niciodată. Încerc să dau 200 la sută. În fotbal ai nevoie de noroc, să fii omul potrivit la momentul potrivit şi în locul potrivit şi atunci poţi să îţi îndeplineşti obiectivele. Sunt încrezător şi în jucători şi în ceea ce facem”, a spus Teja.

El a menţionat că probabil FC Voluntari va achiziţiona doi sau trei jucători.

„Dacă va fi în play-out Dinamo ne vom bate de la egal la egal. E păcat că un nume ca Dinamo a ajuns într-o situaţie grea. Sper să îişi revină”, a mai afirmat Teja.

Din staful tehnicianului vor face parte secundul Eusebiu Tudor, analistul video Ciprian Niţă, antrenorul cu portarii Costică Dumitru şi un preparator fizic din Spania.

Sursa : news.ro

Emanuel Gyenes, locul 43 în etapa a cincea la Raliul Dakar... Victorie pentru Şumudică în primul amical din această iarnă: Gaziantep FK – Menemenspor, scor 3-1...
Ultimele știri