Antena Căutare

Mircea Badea, noul antrenor al Rapidului! Prima măsură luată

Noul patron al Rapidului, Valerii Moraru, a rămas impresionat de performanțele realizate de-a lungul vremii de Mircea Badea și i-a oferit prezentatorului postul de antrenor în Giulești. Vedeta Antena 3 s-a declarat încântat de propunere și știe deja cum va salva clubul

Noul patron al Rapidului, Valerii Moraru, a rămas impresionat de performanțele realizate de-a lungul vremii de Mircea Badea și i-a oferit prezentatorului postul de antrenor în Giulești. Vedeta Antena 3 s-a declarat încântat de propunere și știe deja cum va salva clubul.

Face performanță doar cu o măsuță și un laptop”, a spus Valerii Moraru despre Mircea Badea, om pe care îl vede, mai în glumă, mai în serios, drept modelul perfect pentru giuleșteni.

Propunerea omului de afaceri a fost primită cu bucurie de Mircea Badea, care a spus că poate antrena fără probleme echipa pe timp de zi, iar noaptea își va relua locul la emisiune.

Chiar dacă preiau echipa din mers, campionatul fiind început, nu va fi nicio problemă. Mă ocup și de pregătirea tactică, dar mai ales de cea fizică. Trebuie să mă pun la curent cu regulile de bază, dar am înțeles că poți să marchezi și cu mâna... dacă te cheamă Maradona”, a declarat Mircea Badea.

Simona Halep a fost eliminată în OPTIMILE turneului de la New Haven... FIFA a menținut interdicția la transferuri pentru Barcelona! Cum afectează mutarea lui Luis Suarez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x