Antena Căutare

Mircea Bornescu a semnat cu Rapid Bucuresti

Mircea Bornescu este noul portar al formatiei Rapid Bucuresti. Fostul jucator al Universitatii Craiova a ajuns la o intelegere cu patronul oltenilor Adrian Mititelu si si-a reziliat contractul cu formatia din Banie.

Jucatorul in varsta de 29 de ani va fi prezentat intr-una din urmatoarele zile la noua sa formatie. Bornescu s-a pregatit in ultima perioada cu echipa giulesteana la baza de antrenament Pro Rapid.

Oficialii celor doua echipe au negociat miercuri seara transferul lui Bornescu, oltenii au primit deja 100 000 de euro in schimbul goalkeeperului si urmeaza sa mai incaseze inca pe atat.

Interesant este ca Mircea Bornescu a platit din surse proprii banii, si nu gruparea din Giulesti! "Mircea a platit banii Craiovei, ajutat de o persoana. Nici un club nu a fost implicat in plata clauzei de reziliere", a declarat, pentru rapidisti.ro, impresarul goalkeeperului, Ana-Maria Prodan.

Bornescu se va alatura, joi, echipei Rapid pentru antrenament, avand sanse mari sa faca parte din lotul echipei giulestene pentru meciul de sambata din Liga 1, cu CFR Cluj.
FC Brasov a cerut control antidoping pentru partida cu Dinamo... Maradona: "Dedic calificarea la CM tuturor argentinienilor, mai putin ziaristilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x