Antena Căutare

Mircea Lucescu i-a uimit pe toţi la conferinţa de prezentare: "Dacă nu sunt dorit cu adevărat, atunci pot să plec chiar acum"

Tehnicianul Mircea Lucescu a fost prezentat oficial, vineri, la naţionala Turciei, echipă despre care spune că este într-o situaţie dificilă, astfel că a venit să ajute. El a făcut referiri şi la cei care au criticat venirea sa, precizând că poate pleca imediat dacă este pusă sub semnul întrebării prezenţa sa, în contextul în care nu şi-a început încă activitatea.

"Eu am rămas un prieten al Turciei, al fotbalului turc, al suporterilor, am fost mândru în fiecare an când scria în presă că Lucescu va veni. Prietenul la nevoie se cunoaşte. Nu puteam să nu vin la greu. Dacă se pune sub semnul întrebării prezenţa mea aici, chiar înainte să-mi încep activitatea, pot să plec imediat. Eu cred în fotbaliştii turci, în capacitatea lor, în tehnica lor. Am venit ca să ne fie bine tuturor. Vă amintesc că la Cupa Mondială din 2002 naţionala Turciei a terminat pe locul 3. Este posibil, depinde doar de cum vom munci", a spus Lucescu.

Tehnicianul este de părere că suporterii marilor echipe din Istanbul vor fi alături de el: "Cred că suporterii echipelor Beşiktaş şi Galatasaray vor fi alături de mine, dar şi cei ai Fenerbahce. Nu am supărat pe nimeni, echipa naţională este foarte importantă, reprezintă tot fotbalul turc".

Lucescu i-a mulţumit lui Fatih Terim, cel căruia i-a succedat la Galatasaray, în urmă cu 17 ani, şi căruia îi succede acum, la echipa naţională. "Îi mulţumesc lui Fatih Terim. S-a întâmplat ca el să plece de la Galatasaray şi să vin eu, iar acum de la naţională şi să vin eu. Suntem prieteni din anul 2000, ne-am întâlnit de multe ori la Nyon, la reuniunile antrenorilor, am o mare simpatie faţă de el, sper că şi el faţă de mine. A făcut multe pentru fotbalul turc. Sper că va reveni într-o zi la Galatasaray", a afirmat el.

Scandal uriaş între FCSB şi Dinamo! "1948, anul în care s-a născut bucuria noastră" vs. "Caterincă ieftin... FCSB a confirmat două transferuri! Golofca şi Planici urmează să se prezinte sub comanda lui Dică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x