Antena Căutare

Mircea Lucescu: "Nu ma mai intereseaza ce se intampala cu nationala Romaniei"

Cel mai titrat antrenor roman nu a putut trece peste demiterea fiului sau din postura de selectioner, asa ca sustine ca nu-i mai pasa de soarta echipei Romaniei.

„Sincer vorbind, nici nu mai stiu ce se intampla in grupa. M-a interesat atat timp cat a fost Razvan. Acum nu ma mai intereseaza. Modul in care a fost tratat m-a suparat. Nu mai vreau sa vorbesc de acestea pentru ca m-am enervat prea tare" a rabufnit Mircea Lucescu.

Despre problemele pe care le are Rat la Sahtior Donetsk, antrenorul nu a dorit sa faca niciun comentariu. „Rat joaca in momentul in care merita sa joace. E o problema de alcatuire a formatiei in functie de ce se cere. Eu nu ma cert cu cineva. In fotbal nu te poti certa cu cineva, mai ales cu un fotbalist. Nu-ti place, il scoti. Doar antrenorul raspunde de interesul echipei; restul toti sunt egoisti."

Foto: Hepta

MM Stoica l-a refuzat de doua ori pe Ogararu, desi titularul postului de fundas dreapta era accidentat... Adrian Porumboiu: "Contestatiile se fac inainte, la pauza si dupa joc". Vezi ce a spus despre MM Stoica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x