Antena Căutare

Mircea Lucescu vrea revansa cu Barcelona: "Calificarea este imposibila, dar vom juca la victorie meciul retur"

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, crede ca este imposibil ca formatia sa sa se califice in semifinalele Ligii campionilor, dar isi doreste sa castige mansa retur a duvlei cu Barcelona, din sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Calificarea este imposibila, dar vom juca pentru a castiga meciul retur. Vrem sa demonstram ca ne meritam locul in aceasta faza a competitiei. Liga Campionilor inseamna mult pentru noi si cred ca in viitor vom progresa.

Barcelona are totul de partea ei pentru a se califica. Au experienta la acest nivel, stiu sa controleze jocul, provoaca greseala adversarului si apoi profita de ea, toti jucatorii pot inscrie si recupereaza foarte bine si foarte repede mingea. Daca vor continua in acest fel vor castiga Liga Campionilor.

Vream sa facem un meci bun, sa terminam aceasta competitie cu entuziasm. Vom face totul pentru a castiga, vom incerca sa fim la nivelul primelor 20 de minute din tur, atunci cand puteam marca de trei ori", a spus Lucescu.

Partida Sahtior Donetk - FC Barcelona, din mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, se va disputa marti, de la ora 21.45. In tur, Barcelona a invins, acasa, cu scorul de 5-1.

sursa: Gsp.ro

FCM Targu Mures - CFR Cluj 0-0/ Ardelenii, al treilea meci consecutiv fara victorie... CSM Oradea, al cincilea titlu national consecutiv la polo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x