Antena Căutare

Mircea Sandu il apara pe presedintele CCA: „Nu cred in vinovatia lui Avram”

Mircea Sandu a sustinut, luni, la Casa Fotbalului, o conferinta de presa in care a discutat despre recentul scandal din fotbalul romanesc, in urma caruia presedintele CCA, Vasile Avram, a fost retinut pentru 29 de zile, alaturi de Sorin Ioan Terbea, membru in Comitetul Executiv al FRF.

Eu nu cred in vinovatia lui Vasile Avram. De-a lungul timpului l-am vazut in activitatea privata asigurand o protectie speciala familiei lui. Comportamentul lui a fost fara niciun semnal ca ar putea participa la evenimente altele decat cele regulamentare. Din punct de vedere administrativ, nu am ce sa ii reprosez. Pentru erorile pe care le comitem, suntem direct responsabili", a declarat Mircea Sandu.

Presedintele federatiei considera ca probele prezentate pana in acest moment nu sunt concludente: „Eu nu vreau sa ma implic si sa influentez, oricum nu am cum sa o fac. Dar, in momentul in care facem astfel de acuzatii, trebuie sa avem si probe. Nu am vazut discutii ascunse intre Terbea si Avram. Am ramas surprins ca o plimbare cu elicopterul este considerata o luare de mita. Eu daca sunt invitat la Cluj, de exemplu, si ma ia un reprezentant de la club si ma duce la hotel inseamna ca este coruptie? De ce nu se fac flagranturi, ca la traficantii de cocaina? Din cate stiu eu, e cea mai buna modalitatea de a prinde pe cineva si cea mai clara dovada din punct de vedere juridic".

Mircea Sandu a prezentat jurnalistilor si sumele care reprezentau salariul lui Vasile Avram pentru activitatea de la CCA: „Avea un salariu de 13.250 RON brut, la care se adauga 25% sporuri de vechime, pentru 8 ore pe zi, 40 de ore pe saptamina. Fotbalul romanesc este painea saracului, in spatele caruia stau sute de mii de ore din partea tuturor celor din fenomen".

Marius Avram este un baiat extraordinar, nu cred ca va avea probleme in a trece peste asta. Cu siguranta i se va striga pe stadioane sa se duca la puscarie, cum o sa mi se strige si mie sau lui Dragomir, la fel cum i-a strigat si lui Gigi Becali", a mai spus seful federatiei.

In privinta posibilului inlocuitor al lui Vasile Avram la carma CCA, Mircea Sandu a lasat de inteles ca nu ia in calcul numirea lui Ion Craciunescu.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Victorie clara pentru Tara Galilor la Cupa Mondiala de rugby, 81-7 cu Namibia... Dosarul coruptiei din fotbal: Adrian Mititelu, audiat la DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x