Antena Căutare

Mircea Sandu: "Romania si Ungaria vor sa organizeze Euro 2020 sau 2024"

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca a discutat cu oficialii Federatiei Ungare de Fotbal privind posibilitatea organizarii in 2020 sau in 2024 a turneului final al Campionatului European, informeaza Mediafax.

"Am avut o discutie cu CEO-ul unei multinationale si mi-a spus sa incercam sa sensibilizam impreuna Presedintia, Guvernul, Parlamentul si un alt stat de langa noi cu care sa putem organiza un Campionat European care poate fi in 2020 sau 2024. Am avut un contact cu vicepresedintele Federatiei Ungare de Fotbal, Sandor Berzi, care e in relatii foarte apropiate cu premierul maghiar Viktor Orban. Orban a facut 80 de centre la nivelul Ungariei prin facilitati fiscale pentru multinationale, in special Coca-Cola, care a bagat foarte multi bani. Domnul Orban s-a aratat dispus sa inceapa discutiile la nivel de Guvern, pentru ca va fi o decizie politica fara doar si poate"




"Am facut o scrisoare si catre primul ministru, am trimis-o ieri, si asteptam acum care sunt semnalele. Am depistat opt-noua orase in care sa se construiasca stadioane din care sa fie alese cinci-sase orase maxim. Aceste investitii ar ramane in tara asta si ar fi folosite de cetatenii romani. Ne-am saturat de stadioane gen Dinamo, Giulesti si mai stiu eu care nu ne dau nicio posibilitate de civilizatie"


Leonard Doroftei va participa la marsul organizat in memoria lui Alexandru Gradinaru... Sorin Cartu: "Vom incerca sa castigam, dar si un egal cu AS Roma ar fi perfect!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x