Mititelu trebuie sa achite Primariei si AFP Craiova peste 2 milioane de lei

Firma pe care Adrian Mititelu a inregistrat patrimoniul imobiliar al clubului Universitatea Craiova, Cetatea Banilor City SA, a intrat in procedura generala de faliment.

Tribunalul Comercial Cluj a respins planul de reorganizare judiciara aprobat de creditori la propunerea administratorului judiciar, Valentin Topuzu, reprezentant al companiei Insolventa 2007 IPRL din Craiova. Topuzu a declarat in fata instantei ca cei doi creditori ai firmei Cetatea Banilor City SA, Primaria Craiova si Administratia Finantelor Publice din Craiova, au aprobat planul de redresare in luna august.

Cele doua institutii publice erau de acord ca datoria cumulata de peste 2 milioane de lei a firmei detinute de familia Mititelu sa fie achitata in transe timp de 3 ani. Jumatate din suma urma sa fie platita pana la jumatatea anului viitor, urmand ca restul sa fie virat la bugetul de stat pana la sfarsitul lui 2013.

Mititelu va trebui sa achite banii pana la inceputul anului viitor, altfel se va trece la valorificarea unor bunuri pana la stingerea debitului. Conform lui Topuzu, Mititelu este solvabil, avand peste 50 de hectare in intravilanul municipiului Craiova. Problema este ca aceste terenuri se afla sub sechestru, ceea ce face dificila valorificarea lor.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri