Antena Căutare

MM Stoica şi Dică, mitraliaţi în direct de Gigi Becali! Patronul FCSB-ului a recunoscut că el decide tot: "La mine acasă, eu fac ce vreau"

Într-o intervenţie la o emisiune tv, Gigi Becali a explicat cum se lucrează la FCSB şi le-a făcut o imagine proastă lui Mihai Stoica şi Nicolae Dică. Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că el ia toate deciziile importante la echipă.

"MM se pricepe, ştie fotbal, dar să ştie la el acasă. La mine acasă, pe banii mei, eu iau deciziile. Când nu sunt eu la echipă, atunci cuvântul meu îl reprezintă MM, dar când sunt, atunci eu decid. Eu pun căpitan, eu schimb căpitan, e averea mea.

De când m-am apucat de fotbal, toate rivalele s-au desfiinţat sau sunt în insolvenţă. Eu sunt în Europa şi mai fac şi profit, aşa cum mă pricep eu. Poate peste ceva timp o să mai pună şi Dică un jucător căpitan, dar acum eu aleg", a spus Becali.

Manchester United şi-a găsit marea iubire! Englezii au semnat un contract de publicitate cu Tinder... Situaţie HALUCINANTĂ în Liga I. Două echipe vor să se RETRAGĂ din campionat din cauza problemelor financiare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x