Antena Căutare

MONDIALUL SEXY: Diana Mich "fierbe", azi, pentru Sergio Ramos: "Y VIVA ESPANA!". INTRĂ şi VOTEAZĂ!!!

Spania joacă, de la 22.00, contra Olandei, într-o reeditare a ultimei finale de campionat Mondial. Diana Mich, reprezentanta patriei lui Cervantes la Mondialul Sexy a1.ro, e deja pregătită pentru confruntare!


Spania joacă, de la 22.00, contra Olandei, într-o reeditare a ultimei finale de campionat Mondial. Diana Mich, reprezentanta patriei lui Cervantes la Mondialul Sexy a1.ro, e deja pregătită pentru confruntare!

Diana nu stă mult pe gânduri. Doar e reprezentantă de campioană mondială şi europeană, nu? "Sunt nascuta pe 24 septembrie 1987, in Satu Mare. Am trait şapte ani la Cluj Napoca, unde am absolvit Facultatea de Business din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, nivel licenta si masterat, de asemenea. Iar dupa anii linistiti petrecuti la Cluuuuj, m-am mutat in agitatul Bucuresti"...


Continuă în timp ce se uită peste lotul lui Del Bosque. "Activez ca manechin si fotomodel de aproximativ 10 ani. Am inceput prin participarea la nenumarate concursuri de frumusete, punctul culminant fiind castigarea titlului de Top Model Romania in 2007. Mai apoi am ajuns sa prezint tinutele celor mai mari designeri autohtoni si sa fiu imaginea mai multor branduri importante"

Inaltime: 177 cm
Bust: 89 cm
Talie: 61 cm
Sold: 93 cm
Greutate: 55 kg


"Sunt o fire calma, enervant de linistita. Imi place ciocolata de casa, sa ma uit la filme si sa calatoresc. Cele mai frumoase vacante le-am petrecut in Spania. Soare, plaja, paella, sangria.. Sunt ingredientele pentru o vacanta de vis pentru mine. Cel mai recent oras vizitat din peninsula Iberica este Barcelona".


Diana spune că susţine Spania pentru ca e campioana mondiala en-titre si pentru ca au multi jucatori valorosi de la Barcelona si Real Madrid. "Fotbalistul meu preferat este Sergio Ramos, om de baza pentru nationala, dar şi pentru Real Madrid. Zilele trecute citeam că cei de la Real i-au prelungit contractul, semn că e apreciat!"

VOTEAZ-O PE DIANA ÎN "MONDIALUL SEXY" ŞI POŢI CÂŞTIGA O TABLETĂ DE ULTIMĂ GENERAŢIE

Sportul internațional în doliu! Gyula Grosics, fost campion olimpic, a murit!... Dezvăluirea care a ȘOCAT o lume întreagă! Un fost jucător de wrestling a făcut o mărturisire ULUITOARE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x