Antena Căutare

Monica Niculescu a pierdut ambele finale, simplu si dublu, in turneul din Luxemburg

Monica Niculescu a ratat sansa de a castiga turneul de la Luxemburg, atat la simplu, cat si la dublu. A luat bataie in finala, de la Venus Williams, in doua seturi, scor 6-2, 6-3. . Dupa o ora de pauza, Niculescu a revenit pe teren pentru finala la dublu. A facut pereche cu Irina Begu, insa nu a avut mai mult noroc. Cehoaicele Hlavackova si Hradecka s-au impus in doua seturi, la 3 si la 4.

Pentru prezenta in ultimul act, romanca a primit 19 mii de dolari si 200 de puncte in topul mondial. Romancele s-au ales si cu cate 200 de puncte WTA si 5570 de dolari.

Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in finala turneului de la Luxemburg, dotat cu premii in valoare de 220.000 de dolari, dupa ce a invins-o in semifinale, cu scorul de 6-1, 6-3, pe sportiva slovaca Daniela Hantuchova, numarul 38 mondial.

Niculescu a jucat pentru a doua oara consecutiv finala competitiei din Luxemburg, anul trecut fiind invinsa de belarusa Victoria Azarenka. De asemenea, aceasta este a doua finala WTA din cariera romancei. Prin calificarea in ultimul act al competitiei, Niculescu si-a asigurat un premiu de 19.000 de dolari si 200 de puncte WTA.

Aur la Europenele de tenis de masa. Dodean si Samara s-au impus la dublu... Pandurii Tg. Jiu - Steaua 0-0/ Remiza echitabila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x