Căutare Live

Jose Mourinho, demis după Manchester United - Tottenham 0-3? Englezii îi dau o veste cruntă lui ”The Special One”

Manchester - Tottenham 0-3, din runda a 3-a din Premier League, îi apropie sfârșitul lui Mourinho pe Old Trafford. Locul 13 ocupat de ”diavoli” în prezent nu este deloc pe placul fanilor. Nici jocul nu funcționează, iar bookmakerii englezi cred că Mourinho va fi următorul antrenor demis

Manchester United - Tottenham 0-3, din runda a 3-a din Premier League, îi apropie sfârșitul lui Jose Mourinho pe Old Trafford. Locul 13 ocupat de ”diavoli” în prezent nu este deloc pe placul fanilor, dar mai ales al șefilor. Nici jocul nu funcționează, iar bookmakerii englezi cred că Mourinho va fi următorul antrenor demis din Premier League.

Umilit de Tottenham, la scor de neprezentare, Jose Mourinho a fost și mai arogant după meciul cu Spurs și, în loc să accepte umilința, a venit la conferința de presă și și-a prezentat palmaresul personal din Premier League.

”Știți care a fost rezultatul? 3-0. Știți ce înseamnă asta? 3-0, dar înseamnă și că am câștigat 3 campionate; și am câștigat singur mai multe campionate decât toți ceilalți 19 manageri la un loc. 3 pentru mine, două pentru ei", a strigat Mourinho către jurnaliști.

Imediat după meci, cotele ca Mourinho să fie demis de la Manchester United după acest meci au scăzut dramatic. În acest moment, cei care mizează pe ”Mourinho demis” primesc o cotă de 1,90.

Mourinho e ultra-favorit la acest capitol în Premier League. Pe locul 2 îl găsim pe Mark Hughes de la Southampton (cotă 5,50) și Rafa Benitez de la Newcastle (cotă 9,00), scrie mirror.co.uk.

Fanii care au încredere în demiterea lui Mourinho mai au și alte oferte atractive din partea bookmakerilor
- Mourinho demis până la Crăciun: cotă 1,60
- Mourinho demis până la finalul sezonului: cotă 1,25

Demiterea lui Mourinho ar putea face ca la United să ajungă omul-record de la Real. L’Equipe scria acum două săptămâni că Zinedine Zidane ţinteşte postul de manager al lui Manchester United, ocupat în prezent de Jose Mourinho. Portughezul nu este deloc antrenorul pe care îl visau fanii și șefii de pe Old Trafford, iar aventura sa la Manchester s-ar putea încheia mult mai devreme.

Jurnaliștii francezi scriau că Zinedine Zidane ar putea ajunge la United în sezonul viitor, însă nu exclud o mutare mai devreme, dacă Mourinho nu va aduce rezultatele scontate.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Naționala României luptă după o pauză de 8 ani pentru trofeul World Rugby U20! Află cine stă în calea „Stejăreilor”!...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri