Antena Căutare

Jose Mourinho, demis după Manchester United - Tottenham 0-3? Englezii îi dau o veste cruntă lui ”The Special One”

Manchester - Tottenham 0-3, din runda a 3-a din Premier League, îi apropie sfârșitul lui Mourinho pe Old Trafford. Locul 13 ocupat de ”diavoli” în prezent nu este deloc pe placul fanilor. Nici jocul nu funcționează, iar bookmakerii englezi cred că Mourinho va fi următorul antrenor demis

Manchester United - Tottenham 0-3, din runda a 3-a din Premier League, îi apropie sfârșitul lui Jose Mourinho pe Old Trafford. Locul 13 ocupat de ”diavoli” în prezent nu este deloc pe placul fanilor, dar mai ales al șefilor. Nici jocul nu funcționează, iar bookmakerii englezi cred că Mourinho va fi următorul antrenor demis din Premier League.

Umilit de Tottenham, la scor de neprezentare, Jose Mourinho a fost și mai arogant după meciul cu Spurs și, în loc să accepte umilința, a venit la conferința de presă și și-a prezentat palmaresul personal din Premier League.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Știți care a fost rezultatul? 3-0. Știți ce înseamnă asta? 3-0, dar înseamnă și că am câștigat 3 campionate; și am câștigat singur mai multe campionate decât toți ceilalți 19 manageri la un loc. 3 pentru mine, două pentru ei", a strigat Mourinho către jurnaliști.

Imediat după meci, cotele ca Mourinho să fie demis de la Manchester United după acest meci au scăzut dramatic. În acest moment, cei care mizează pe ”Mourinho demis” primesc o cotă de 1,90.

Mourinho e ultra-favorit la acest capitol în Premier League. Pe locul 2 îl găsim pe Mark Hughes de la Southampton (cotă 5,50) și Rafa Benitez de la Newcastle (cotă 9,00), scrie mirror.co.uk.

Fanii care au încredere în demiterea lui Mourinho mai au și alte oferte atractive din partea bookmakerilor
- Mourinho demis până la Crăciun: cotă 1,60
- Mourinho demis până la finalul sezonului: cotă 1,25

Demiterea lui Mourinho ar putea face ca la United să ajungă omul-record de la Real. L’Equipe scria acum două săptămâni că Zinedine Zidane ţinteşte postul de manager al lui Manchester United, ocupat în prezent de Jose Mourinho. Portughezul nu este deloc antrenorul pe care îl visau fanii și șefii de pe Old Trafford, iar aventura sa la Manchester s-ar putea încheia mult mai devreme.

Jurnaliștii francezi scriau că Zinedine Zidane ar putea ajunge la United în sezonul viitor, însă nu exclud o mutare mai devreme, dacă Mourinho nu va aduce rezultatele scontate.

Biletul Zilei 28.08.2018! Meciurile sigure de marți ne oferă un pont uriaș... BREAKING NEWS! Ianis Hagi, transfer la un club surpriză din Europa? Când se poate realiza mutarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x