Căutare Live

ȘOC în fotbalul european! Zinedine Zidane, pe banca unei super-echipe din Premier League? Ce nume greu înlocuiește Zizou

Zinedine Zidane, antrenorul-record de la Real Madrid, cu 3 titluri consecutive de Liga Campionilor, performanță unică în istoria fotbalului european, este aproape de o revenire-șoc. Zizou își dorește o revenire spectaculoasă în antrenorat, iar francezii știu unde ar putea antrena acesta.

Potrivit celebrului cotidian francez L’Equipe, Zinedine Zidane ţinteşte postul de manager al lui Manchester United, ocupat în prezent de Jose Mourinho. Portughezul nu este deloc antrenorul pe care îl visau fanii și șefii de pe Old Trafford, iar aventura sa la Manchester s-ar putea încheia mult mai devreme.

Jurnaliștii francezi scriu că Zinedine Zidane ar putea ajunge la United în sezonul viitor, însă nu exclud o mutare mai devreme, dacă Mourinho nu va aduce rezultatele scontate.

Zidane era dat aproape sigur ca succesor al lui Deschamps la naționala Franței, însă titul mondial din Rusia îi va asigura lui Didier prelungirea.

Zidane a plecat de la Real Madrid în mai 2018. Ca antrenor al ”galacticilor”, Zidane a cucerit nu mai puțin de 9 trofee - de 3 ori UEFA Champions League (2015-16, 2016-17, 2017-2018), Supercupa Europei (2016, 2017), La Liga (2016-2017), Supercupa Spaniei (2017) și Cupa Mondială a Cluburilor (2016, 2017).

În ceea ce-l privește pe Jose Mourinho, acesta mai are contract până în 2020 cu United, iar până acum nu a reuşit să se apropie de cucerirea titlului în Premier League, deşi în sezonul trecut a terminat pe locul 2. La mare distanţă de rivalii de la City, însă.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Biletul Zilei 15.08.2018! Trei meciuri sigure de miercuri ne aduc profitul...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri