Antena Căutare

MP de Formula 1 al Braziliei: Cel mai tânăr podium din istorie

Olandezul Max Verstappen (Red Bull), 22 de ani, francezul Pierre Gasly (Toro Rosso), 23 de ani, şi spaniolul Carlos Sainz (McLaren-Renault), 25 de ani, clasaţi în această ordine la Marele Premiu al Braziliei, formează cel mai tânăr podium din istoria Formulei 1.

Cei trei au o vârstă medie de 23 ani, 8 luni şi 23 de zile. Precedentul cel mai tânăr podium din Marele Circ a fost în 2008, la Marele Premiu al Italiei.

Atunci, Sebastian Vettel, Heikki Kovalainen şi Robert Kubica aveau o vârstă medie de 23 ani, 11 luni şi 16 zile.

Max Verstappen a câştigat MP al Braziliei, care a avut loc, duminică, pe circuitul de la Sao Paulo. El a fost urmat de francezul Pierre Gasly de la Toro Rosso şi, după ce Lewis Hamilton a fost penalizat cu cinci secunde, de spaniolul Carlos Sainz de la McLaren-Renault.

Sextuplul campion mondial Lewis Hamilton a trecut al treilea linia de sosire, dar a fost penalizat cu cinci secunde după un accident avut cu thailandezul Alexander Albon de la Red Bull, în penultimul tur.

Sursa : news.ro

"Team Marquez" la Honda: Alex Marquez se alătură fratelui său, Marc... Markus Gisdol este noul antrenor al echipei FC Koln...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x