Antena Căutare

Multescu si-a dat demisia de la Sportul Studentesc

Egalul cu 1-1 in fata celor de la FCM Tirgu Mures si locul 15 in clasamentul Ligii 1 l-a determinat pe Gheorghe Multescu sa-si incheie socotelile cu Sportul Studentesc. Acesta si-a anuntat azi demisia, in direct la RadioGSP, dupa un inceput de sezon de cosmar, in care echipa sa nu a strans decat opt puncte in 10 etape.

Multescu o antreneaza pe sportul din finalul sezonului trecut, in martie, inlocuindu-i pe Gabi Popescu si Florin Tene, antrenorii cu care Sportul a inceput anul 2011. A vrut sa plece de mai multe ori din cauza prestatiilor slabe ale echipei si lipsei rezultatelor, dar a fost convins de fiecare data de sefi sa-si amane planurile.

In vara ajunsese chiar la un acord cu o echipa din Golf, dar, dupa ce Sportul a fost anuntata ca va juca tot in Liga 1 in ciuda retrogradarii, a ales sa se intoarca in Regie.

Gheorghe Multescu este cel de-al 8-lea antrenor schimbat in acest sezon, dupa numai 10 etape. Lider din acest punct de vedere e CS Mioveni, care se afla deja la al patrulea antrenor.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Stancu si Culio au inscris din nou: Au dus-o pe Orduspor pe locul 3... Dorinel Munteanu a ramas fara laptop. Vezi de ce!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x