Antena Căutare

Mureşan spune că AFC Hermannstadt va juca meciul cu CFR Cluj la Sibiu

Preşedintele AFC Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, că echipa antrenată de Eugen Neagoe va evolua pe teren propriu la Sibiu, începând de la meciul cu CFR Cluj, din etapa a XVIII-a Ligii I, în jurul datei de 30 noiembrie.

"S-au aprins toţi cei patru stâlpi de nocturnă, chiar acum s-a ajuns la jumătatea terenului cu rulourile de iarbă şi până sâmbătă se termină, iar săptămâna viitoare facem omologarea şi vom juca primul meci acasă cu CFR. Cu aportul publicului sunt sigur că vom obţine rezultate mai bune. Capacitatea stadionului este acum de 4.600 de locuri, dar când va fi terminat va avea vreo 12.500, 13.000 de locuri. La Sibiu va fi cel mai bun gazon. A fost adus un gazon cu o consistenţă foarte bună şi cu un mix de cinci feluri de iarbă, foarte rezistente şi bune. A fost recoltat la 4 cm şi datorită greutăţii pe metru pătrat, că e aşa de greu, se poate juca teoretic de a doua zi după ce l-ai pus. Fiind aşa de greu, nu se mişcă dacă pui frână, dacă porneşti de pe loc nu se rupe şi cu hârleţul e greu să tai din el. Este exclusiv natural. A fost adus din Slovacia, e un gazon foarte robust, a costat vreo 270.000 de euro numai gazonul, partea de deasupra, rulourile, nu toată lucrarea. Este o infrastructură de 45 de centimetri sub rulou, care începe cu drenajul, cu instalaţia de udare, instalaţia de încălzire. Gazonul are garanţie cinci ani", a declarat Mureşan, la Digi Sport.

El a precizat că nu au plecat din acţionariatul clubului persoane importante: "Sunt persoane care datorită schimbărilor care s-au făcut vor să plece, care sunt membrii cotizanţi cu sume mici. Cei care dau bani, sute de mii de euro, aceia nu pleacă, au plecat ăia care dau zeci de mii de lei maxim pe an."

În acest sezon, AFC Hermannstadt a evoluat pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş.

Sezonul trecut, Hermannstadt a jucat acasă la Târgu Mureş, la Cluj şi la Piteşti şi doar ultimele etape le-a disputat pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Sursa : news.ro

Mirel Rădoi, întrebat dacă Florinel Coman poate ajunge la Manchester City: În momentul de faţă, nu... Adrian Ursea a revenit în staff-ul echipei OGC Nice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x