Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Parker

Muscel Adventure Trophy - Off-road extrem prin hartoapele din Campulung

3,2,1, ... Start! Joi, 11 octombrie, la Campulung Muscel, a inceput „Muscel Adventure Trophy”, a 6-a etapa a sezonului 2012 din Campionatul National de Off-road, organizat de clubul Off Road Adventure Romania.

Competitia se desfasoara pe durata a trei zile si include etape cu trasee de dificultate extrema, tronsoane de orientare, precum si o sectiune de trial – parcurs cronometrat de indemanare pe teren accidentat. Traseul se deruleaza pe o distanta totala de aproximativ 170 km, in judetul Arges, in imprejurimile orasului Campulung Muscel si in masivul Iezer-Papusa.

Conform traditiei, startul a fost dat din fata Primariei orasului Campulung, in prezenta autoritatilor locale. Echipajele inscrise concureaza in cadrul sectiunilor "Auto" (trei clase: extrem, open si standard) si "Moto" (doua clase: extrem si open). Iar concursul este individual, pentru toate sectiunile, in conformitate cu Regulamentul CNOR (Comisia Nationala de Off Road).

Ajuns la a 11-a editie, „Muscel Adventure Trophy” se bucura de un cadru natural deosebit, din punctul de vedere al amenajarii traseelor, de peisaje superbe si de o echipa organizatorica experimentata, Clubul Off Road Adventure Romania, cel mai mare si mai vechi club de 4x4 din Romania. Profesionalismul organizatorilor si cadrul natural deosebit au facut din Competitia de la Campulung o legenda a acestui sport, fiind una dintre cele mai populare si cunoscute competitii de acest gen din Romania.

„La zece ani de la primul concurs am reusit sa transformam acest eveniment in cea mai cunoscuta competitie din Romania. Muscel Adventure Trophy este un brand cu rezonanta asociat cu off-road, profesionalism si foarte mult entuziasm” a spus Gigi Gavrila, directorul competitiei.

Recomandari