Antena Căutare

Mutare soc in liga 1: Dinamo si Vaslui se bat pe Florin Costea

Gigi Becali a dezvaluit ca dinamovistul Cristi Borcea l-a rugat sa i-l dea pe atacantul Florin Costea, dupa ce Adrian Porumboiu ii facuse o oferta pentru acelasi jucator.

"Il vrea Porumboiu pe Florin Costea? Il sun acum, ca am oferta si de la finu' Borcea, il vrea si el. Ieri mi-a zis ca daca i-l dau pe Florin Costea, il ia el. Cand te roaga finu', nu poti sa il refuzi. Mie imi convine sa il dau la Dinamo sau la Vaslui, sa vedem. Dar poate il revitalizez eu, il pun eu pe picioare.

Dar mai bine il dau la Vaslui, nu am nici o rautate daca ia Vaslui titlul. Doar Rapid si Dinamo sa nu ia titlul, in ordinea asta. Restul nu conteaza, Vaslui, CFR, MFR, PFR...", a spus Gigi Becali la "Contraatac", la GSP TV.

Florin Costea (26 de ani) a marcat doua goluri de la sosirea la Steaua, unu in campionat, contra Otelului Galati (2-1) si unu in Europa League, contra israelienilor de la Maccabi Haifa (4-2), partida in care a fost eliminat. De asemenea, Costea cel mare a ratat un penalty la meciul din deplasare cu FC Vaslui (0-0).

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Alexandru Ionita e pe faras la Koln... Fiica lui Maradona l-a ajutat pe Aguero sa se adapteze la viata din Manchester...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x