Antena Căutare

Mutu a asistat la antrenamentul lui Bute: "Nu-s eu campion, dar cativa ospatari tot am pus"

Adrian Mutu are puterea de a glumi pe seama incidentelor in care a fost implicat in trecut. Atacantul echipei nationale a asistat la un antrenament al lui Lucian Bute, care se pregateste de meciul cu Jean-Paul Mendy, in care isi va apara centura de campion mondial IBF, si si-a amintit despre calitatile sale pugilistice.


„Am venit aici pentru ca Lucian e prietenul meu si vreau sa il sustin. Sunt sigur ca o sa castige. E un meci important nu numai pentru Lucian, ci si pentru noi, pentru ca este unul dintre cei mai mari campioni ai Romaniei. Cred ca romanii stiu sa-si sustina campionii, o sa vedeti ce va fi la Romexpo. Eu ma mandresc cu Lucian putin mai mult decat ceilalti, pentru ca el este prietenul meu", a declarat jucatorul Cesenei.

Bute i-a multumit fotbalistului pentru vizita si a promis sa asiste la un viitor meci al nationalei, cu Mutu in teren.

„A fost o surpriza venirea lui Mutu, ma bucur ca sportivi ca el vin sa ma incurajeze. Lucruri de acest gen ma motiveaza mai mult inaintea unui meci. Adrian mi-a transmis sa raman cu picioarele pe pamant. Mi-a zis sa dau cu stanga la ficat, pentru ca stanga e arma mea mortala. Ii multumesc ca a venit sa ma vada la antrenament. Cand o sa-mi permita timpul o sa merg sa-l incurajez si eu pe el la nationala si chiar sper ca echipa nationala sa se califice la Campionatul European", a spus pugilistul.

foto:gsp

Oltchim Rm. Valcea, din nou in grupa cu Itxako in Liga Campionilor... Miracolul continua: Mihai Nesu se deplaseaza intr-un scaun cu rotile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x