Antena Căutare

Mutu a jucat 5 meciuri dar a marcat cat Ibrahimovic si Cristiano Ronaldo

Adrian Mutu are un motiv de satisfactie dupa ratarea calificarii la EURO 2012.

S-a reintors la lot dupa ce a fost expulzat pe rand de ambii selectioneri. Atat Razvan Lucescu, cat si Victor Piturca au refuzat sa il mai primeasca la prima reprezentativa pe "Briliant", dupa ce acesta a fost implicat in mai multe scandaluri. Cu cinci goluri in cinci meciuri, Mutu a terminat pe primul loc in clasamentul marcatorilor din grupa D.

Fostul antrenor a renuntat sa il mai convoace pe actualul atacant al Cesenei dupa ce acesta a petrecut intr-un club la finalul jocului din Serbia, pierdut cu 0-5 in preliminariile Campionatului Mondial 2010. Mutu a ratat primele 3 partide din preliminariile EURO 2012, in care Romania a acumulat doar 2 puncte, revenind pentru urmatoarele trei jocuri, in care a punctat de trei ori.

Dupa sosirea lui Victor Piturca, Mutu a fost din nou exclus de la "nationala" dupa ce, alaturi de Gabi Tamas, a lipsit o ora din programul echipei inaintea jocului amical din San Marino, castigat de "tricolori" cu 1-0. Atacantul a ratat jocurile cu Luxemburg si Franta, insa a revenit pentru ultimele doua partide, 2-2 cu Belarus, cand a marcat ambele goluri ale noastre, si 1-1 cu Albania.

Tot 5 goluri in preliminarii au mai inscris: Mario Gomez (Germania), Dirk Kuyt (Olanda), Cristiano Ronaldo (Portugalia), Zlatan Ibrahimovici (Suedia)

12 goluri a avut cel mai bun marcator din preliminarii, olandezul Klaas-Jan Huntelaar.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Gica Popescu: „Pentru unii jucatori, nationala e o palarie prea mare”... Gigi Becali: "Steaua se intoarce in Ghencea doar cu macaraua"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x