Antena Căutare

Mutu, din nou arogant: "N-am auzit de Bumba"

Jucatorul Cesenei l-a ironizat voalat pe tanarul ce a impresionat in turneul din Antalya, spunand ca dupa nume, ar trebui sa fie "o bomba".

Adrian Mutu a vorbit inaintea meciului cu Urugauy despre echipa nationala a Romaniei, dar l-a atacat voalat pe cel care era vazut de Piturca drept viitorul ei.

Astfel, fostul pitestean a declarat ca nu a auzit de Bumba: "Nu am auzit de el, dupa nume ar trebui sa fie o bomba. Oricum nu e suficient sa faci doua meciuri bune. Pentru a fi numarul 10 al nationalei, responsabilitatea ta e foarte mare".

Mutu a vorbit si despre situatia lui Rat, dar si despre urmatoarea campanie de calificari. Astfel, atacantul Cesenei crede ca fundasul stanga va mai fi convocat de Piturca, insa acesta in acest moment incearca alte solutii.

Despre preliminariile mondialului, Mutu a spus ca Romania poate ajunge in Brazilia chiar daca nu e cea mai buna echipa din grupa.

"Cu atentie sporita, ne putem califica. Trebuie sa stim sa jucam si la 0-0, si cand sa intram la victorie. Pe Olanda nu o vad asa mare favorita. A mai fost odata si a terminat in urma noastra."

Foto: Intact Images / EPA

Marian Iancu: "Orice investitor trebuie sa treaca pe la Mircea Sandu sa-i dea tainul"... Mircea Lucescu, scos basma curata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x