Antena Căutare

Adrian Mutu i-a dat pe spate pe corsicani! Fotbalistii lui Ajaccio sunt impresionati de Briliant

Adrian Mutu i-a dat pe spate pe corsicani! Fotbalistii lui Ajaccio sunt impresionati de "Briliant". Mutu poate fi secretul lui Victor Piturca in dubla de foc cu Turcia si Olanda, crede Cristi Chivu. Gica Popescu il contrazice. Adrian Mutu n-ar trebui convocat la nationala.

Tricolorii vor sa faca spectacol cu Andorra. Au nevoie de moral pentru dubla cu Turcia si Olanda. Cristi Chivu ii da un sfat selectionerului Piturca. Sa-l cheme pe Adrian Mutu daca vrea sa-i bata pe turci si olandezi.

Adrian Mutu e deja idol la Ajaccio. Briliantul le-a luat ochii corsicanilor. A dat gol la primul meci. "Are o viziune a jocului extraordinara!", il lauda noii colegii. Gica Popescu nu e impresionat si il sfatuieste pe Piti sa renunte la Mutu.


Pentru milioane de suporteri cu sperante la Campionatul Mondial din Brazilia, Romania iese la joc! "Tricolorii" antrenati de Victor Piturca intalnesc Andorra in primul meci acasa din Preliminariile CM din 2014, care se va disputa pe "National Arena".

Partida va fi transmisa in exclusivitate, pe 11 septembrie, de la ora 20:30, de catre Antena 1, iar pe internet va putea fi urmarit liveVIDEO pe a1.ro. Disputa poate fi urmarita si pe iPhone si iPad!

Pentru a vizualiza meciul Romania - Andorra liveVIDEO online in conditii optime, suporterii din afara Romaniei trebuie sa se aboneze la serviciul fastdownload al www.a1.ro (click aici).

foto: Intact Images

HCM Constanta s-a calificat in grupele Ligii Campionilor ... Andy Murray, invingator in finala de la US Open! Scotianul a castigat primul sau trofeu de Grand Slam din cariera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x