Antena Căutare

Mypa - FC Timisoara 1-2/ Aproape calificati

FC Timisoara a luat o optiune serioasa la califcare dupa victoria in fata formatiei finlandeze Mypa, scor 2-1, din cadrul primei manse a turului trei preliminar al Europa League.


Iulian Tames a deschis scorul in minutul 34, printr-un sut din 11 metri, dupa o faza prelungita de atac a timisorenilor. Ambele echipe au trimis mingea in bara in prima repriza: Goga (8), respectiv Ajala (21)

Imediat dupa pauza, finlandezii au profitat de o gafa uriasa a lui Pantilimon, care a scapat mingea din maini, si au marcat prin Rickketts.

MyPa s-a aruncat apoi in atac in cautarea golului doi, insa cei care au marcat au fost timisorenii, prin Axente. Tanarul fotbalist banatean a inscris din 12 metri, dupa o centrare excelenta a lui Tames.

Pana la final, elevii antrenati de Petrovic si-au pastrat avantajul pe tabela de marcaj, trecand de cateva ori pe langa 3-1.

Returul va avea loc peste o saptamana la Timisoara.

Marian Oprea, medalie de argint in proba de triplusalt la C.E. de la Barcelona... Incidente intre fanii dinamovisti si cei croati in zona magazinului Unirea din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x