Narcis Răducan, despre motivul plecării de la FCSB: Gigi Becali mi-a reproşat anumite chestii puerile

Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a declarat, marţi, pentru gsp.ro, că a decis să plece de la echipă după ce patronul Gigi Becali i-a reproşat "anumite chestii puerile".

" Am avut o discuţie cu domnul Becali şi am simţit că e mai bine să fac un pas în spate. Dacă nu mai e nevoie de mine ce rost are să stau? Mi-a reproşat anumite chestii puerile. De exemplu, de ce nu m-am luat de arbitri la meciul cu Chindia Târgovişte, de ce am spus că în Champions League nu se dădea penalti la Tănase şi că de ce am spus că CSA Steaua va avea mai mulţi fani dacă va ajunge în Liga 1. Sunt motive puerile şi e inutil să le comentez. Îi mulţumesc pentru această perioadă atât dânsului, cât şi celor de la echipă. Mă bucur că am pus umărul alături de colegii din staff şi de jucători să ducem Steaua în fruntea clasamentului. Noi am luat-o din subsolul clasamentului şi-am dus-o din nou play-off. A fost o experienţă specială pentru mine. Le urez baftă celor de acolo, viaţa merge înainte”, a declarat Narcis Răducan, care va continua ca analist sportiv la TV DigiSport.

Narcis Răducan a venit la FCSB ca director sportiv în august, după plecarea lui Mihai Stoica.

În vârstă de 44 de ani, Răducan a mai ocupat funcţii de conducere, între altele, la cluburile Oţelul Galaţi, Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş.

Sursa : news.ro

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri