Antena Căutare

Narcis Raducan in ironizeaza pe Mihai Stoica:"Nu sunt ca altii sa anunt ca invart totul la Steaua"

Invitat la o emisiune de sport, Narcis Raducan a dezvaluit din culisele plecarii lui Mihai Stoica de la echipa ros-albastra.

Narcis Raducan a acceptat sa vorbeasca despre noile sale atributii la club, dar si despre tensiunile pe care le-a avut cu Mihai Stoica: „Nu as putea sustine ca MM ar fi simtit ca l-as fi lucrat, dar la un club atat de mediatizat ca Steaua, apar tot timpul zvonuri. Oricum el e bun organizator; daca nu a aparut cu declaratii nu inseamna ca nu mai avea aceleasi puteri."

Desi nu a vrut sa spuna lucrurilor pe nume in ceea ce priveste escaladarea conflictului dintre el si Stoica, Narcis nu a ezitat sa il ironizeze subtil pe acesta din urma: „Nu vreau sa fac o analiza a caracterului lui Mihai Stoica, pentru ca daca un om ma ajuta o data, eu tin minte, chiar daca apoi isi schimba comportamentul. Totusi, eu nu sunt ca altii sa spun ca eu invart totul la Steaua, pentru ca stiu foarte bine ce pot sa fac si ce nu. Ganditi-va ca am de mediat relatia cu patronul."

In presa circula zvonul cum ca Raducan l-ar fi sustinut pe Petre Grigoras pentru postul de antrenor si nu pe Ilie Stan. Actualul oficial al Stelei nu a dorit sa dezvolte foarte mult acest subiect. Intrebat „cine l-a sustinut pe Grigoras", Raducan a raspuns: „familia lui", continuand pe aceeasi tema: „Cand Pandurii joaca impotriva lui Dinamo, Rapid sau CFR Cluj, sunt fanul lui".

foto: gsp.ro

Lacatus socheaza: "Nu am simtit presiune cand eram la Steaua"... Mihai Stoica recunoaste: "De cand am revenit, am simtit ca sunt vanat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x