Antena Căutare

Nationala fara "Briliant": Piturca a renuntat la Adrian Mutu! Doua nume noi pentru meciurile cu Ungaria si Turcia

Imaginile cu Mutu in tricoul echipei nationale sunt istorie! Victor Piturca a anuntat ca "Briliantul" nu va fi convocat pentru dubla de foc cu Ungaria si Turcia, iar o viitoare revenire la lot tine de domeniul fantasticului

"In acest moment, ma bazez pe alti jucatori la echipa nationala. Nu i-am trimis telegrama, asa ca el nu va fi convocat la meciurile cu Ungaria si Turcia. A vazut toata lumea cum a jucat el in primele doua etape din Franta, iar eu am alte nume pe care le iau in calcul", a declarat, la Radio GSP, Victor Piturca.

Adrian Mutu a fost titular in cele doua jocuri ale lui Ajaccio din noul sezon, dar nu a impresionat. A fost schimbat de fiecare data (73' - St. Etienne si 53' - PSG), fiind criticat de presa din Franta pentru evolutiile sale modeste.

Pentru meciurile decisive din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, selectionerul propune doua nume noi. "Raul Rusescu si Paul Papp vor fi la lot pentru aceste confruntari, acelasi lucru fiind valabil si pentru Nica si Tamas", a confirmat Piturca.

Galerie FOTO: In Premier League se poarta tunsoarea AFRO! Topul fotbalistilor la "moda"... Interes urias pentru Campionatul Mondial din Brazilia! Peste doua milioane de bilete vandute intr-o singura zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x