Antena Căutare

Naţionala României a ajuns în Insulele Feroe pentru meciul de sâmbătă, din preliminariile Euro-2020

După un zbor de 4 ore, naţionala României a ajuns la Torshavn, unde va evolua, sâmbătă, în compania Insulelor Feroe, în preliminariile CE-2020.

După un zbor de 4 ore, naţionala României a ajuns la Torshavn, unde va evolua, sâmbătă, în compania Insulelor Feroe, în preliminariile CE-2020.

Potrivit frf.ro, o vreme deloc prietenoasă i-a întâmpinat pe tricolori. La ora prânzului, în Insulele Feroe, sunt doar vreo 7 grade Celsius şi plouă mărunt.

Partida va fi condusă de azerul Aliar Aghaiev, care luna aceasta va împlini 32 de ani. Este arbitru internaţional din 2013 şi a mai condus de două ori meciuri ale echipelor româneşti: AS Roma – Astra 4-0, în grupele Europa League, în 2016, şi FCSB – Plzen 2-2, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, în 2017.

Aghaiev a fost arbitrul unei finale de Campionat European în 2016, Franţa – Italia 4-0, în urma căreia Les Bleus au cucerit trofeul continental rezervat juniorilor U19. Din echipa Franţei la acel EURO a făcut parte şi Mbappé, dar acesta nu a înscris în acea finală. A fost totuşi al doilea cel mai bun marcator al turneului, cu 5 reuşite.

În preliminariile EURO 2020, Aghaiev s-a mai aflat la centru la un singur joc, Polonia – Letonia 2-0.

Azerul va fi ajutat de conaţionalii Zeinal Zeinalov, Akif Amirali – asistenţi, Rahim Hasanov – al patrulea oficial.

Sâmbătă, de la ora 19.00, la Torshavn, în Insulele Feroe, prima reprezentativă va disputa al şaptelea joc din preliminariile Euro-2020, iar marţi, de la ora 21.45, România va întâlni Norvegia, pe Arena Naţională, în Grupa F preliminară.

Sursa : news.ro

Casa Liga I: Programul etapelor 14 şi 15... Bogdan Andone în cantonament cu Astra, Dan Alexa a semnat suspendarea contractului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x