Antena Căutare

Neatza: Jandarmul care detine recordul national de flotari, demonstratie de forta in direct!

Adrian Petre, jandarmul care a facut cele mai multe flotari din Romania, a facut o demonstratie in platoul de la Neatza.

El este plutioner major in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Cluj si lucreaza in echipa selectata sa asigure securitatea Palatului de Justitie din Cluj, putand fi vazut zilnic la intrarea de la Curtea de Apel.

In data de 9 febraurie 2013, Adrian Petre a facut 1.419 flotari, in 49 de minute, intrecandu-l pe antrenorul de fitness Doru Dorobat, din Galati, al carui record national anterior era de 1.311 de flotari.

"A fost o provocare, cu multa adrenalina, iar totul a venit dupa o accidentarea petrecuta intr-o competitie din Africa de Nord", a spus Adrian la Neatza.

Jandarmul a reusit marea performanta, in ciuda unui accident grav suferit la o competitie din toamna, in Africa de Nord, cand a suferit o fractura de peroneu.

VIDEO: Asta inseamna lipsa de fair-play! Momentul unui gol scandalos... Cel mai infocat fan al Stelei! Pustiul l-a impresionat chiar si pe Gigi Becali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x