Căutare Live

Englezii anunță nebunia anului pe piața transferurilor: Manchester United cheltuie 335 de milioane de lire pentru eroul Ligii Campionilor

Jose Mourinho și Manchester United sunt gata să facă cea mai costisitoare mutare din istoria fotbalului. Presa engleză de azi lansează o ipoteză de-a dreptul halucinantă: englezii de la United sunt gata să cheltuie 335 de milioane de lire sterline pentru eroul Ligii Campionilor, Gareth Bale!

Jose Mourinho și Manchester United sunt gata să facă cea mai costisitoare mutare din istoria fotbalului. Presa engleză de azi lansează o ipoteză de-a dreptul halucinantă: englezii de la United sunt gata să cheltuie 335 de milioane de lire sterline pentru eroul finalei Ligii Campionilor, Gareth Bale!

Galezul Gareth Bale (28 de ani) a fost omul-trofeu pentru Real Madrid în finala UEFA Champions League cu Liverpool, scor 3-1. Introdus pe teren în minutul 62, în locul lui Isco, Bale a înscris golurile 2 şi 3 ale madrilenilor şi contribuit decisiv la câştigarea celui de-al treilea trofeu consecutiv din cea mai importantă competiţie continentală intercluburi.

Două publicații importante din Anglia și Spania anunță azi că, în ciuda impactului său din finala Ligii, Gareth Bale este foarte aproape de a reveni în Premier League. Jose Mourinho și Manchester United sunt gata să ofere o sumă ridicol de mare pentru rezerva lui Real.

AS anunță că prețul corect ar fi undeva la 140 de milioane de Euro. O sumă uriașă, însă nu la fel de uriașă precum cea vehiculată de englezi.

Englezii anunță nebunia anului pe piața transferurilor: Manchester United cheltuie 335 de milioane de lire pentru eroul Ligii Campionilor

Mirror Sport scrie azi pe prima pagină, sub titlul ”Gareth Bill”, că tranzacția galezului i-ar costa mult mai mult pe cei de la Manchester: 335 de milioane de lire sterline!

Cele 335 de milioane de lire sterline sunt suma prețului de transfer: 200 de milioane + salariului jucătorului pe cei 4 ani de contract: 135 de milioane de lire.

Real Madrid a plătit 101 milioane de euro în 2013 lui Tottenham pentru Bale.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Biletul Zilei 29.05.2018. Trei meciuri spectacol de marți ne-au adus câștigul!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri