Antena Căutare

Neil Lennon se gândeşte la revanşa cu CFR Cluj mai mult decât la meciurile cu Lazio şi Rennes

Antrenorul echipei Celtic Glasgow, Neil Lennon, este încântat de tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa şi se gândeşte mai mult la revanşa cu CFR Cluj, decât la partidele cu celelalte formaţii din grupă, Lazio şi Rennes.

Antrenorul echipei Celtic Glasgow, Neil Lennon, este încântat de tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa şi se gândeşte mai mult la revanşa cu CFR Cluj, decât la partidele cu celelalte formaţii din grupă, Lazio şi Rennes.

"Este o tragere extraordinară. Sunt vreo două meciuri pline de farmec acolo şi de asemenea o şansă pentru o posibilă răzbunare cu CFR Cluj, aşa că suntem încântaţi să fim în această grupă. Sunt multe meciuri mari pe care abia aşteptăm să le jucăm, este exact ceea ce dorim. (n.r. - despre CFR) Te gândeşti mereu că poate fi o posibilitate, echipele fiind în urne diferite. A ieşit aşa, dar nu aş face o mare problemă din asta. Sperăm să avem toată energia şi determinarea şi să jucăm foarte bine la ora meciurilor. După ce am jucat de curând cu CFR Cluj, acesta ar fi primul lucru care le vine în minte jucătorilor, iar cu Lazio şi cu Rennes, cred că putem încerca ceva cu ambele", a declarat Neil Lennon, pentru site-ul oficial al clubului.

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni echipele Lazio Roma (Italia), Celtic Glasgow (Scoţia) şi Rennes (Franţa) în grupele Ligii Europa, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Monte Carlo.

Lazio Roma este echipa lui Ştefan Radu.

CFR Cluj a mai jucat cu Celtic în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în care clujenii s-au impus (scor 1-1 acasa 4-3 în deplasare).

Echipa clujeană, Lazio, Celtic şi Rennes vor evolua în grupa E.

Meciurile din faza grupelor Ligii Europa se vor disputa la următoarele date:

19 septembrie, etapa I;

3 octombrie, etapa a II-a;

24 octombrie, etapa a III-a;

7 noiembrie, etapa a IV-a;

28 noiembrie, etapa a V-a;

12 decembrie, etapa a VI-a.

CFR Cluj a ajuns în Liga Europa după ce a fost eliminată de Slavia Praga în play-off-ul Ligii Campionilor, cu scorul general de 2-0.

Sursa : news.ro

Dan Petrescu: Cred că este cea mai rea tragere la sorţi. Aveam ambiţii mari înainte, dar acum, mai puţine... Victorie şi assist pentru Ionuţ Radu în Serie A: Genoa – Fiorentina, scor 2-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x