Căutare Live

Nemţii au nevoie de doar patru zile! Preşedintele lui Bayern Munchen, condamnat la închisoare cu executare

Uli Hoeness a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, la capătul unui proces record, de doar patru zile.

Uli Hoeness a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, la capătul unui proces record, de doar patru zile. Pedeapsa primită de preşedintele lui Bayern Munchen este similară cu a lui Mihai Stoica, în "Dosarul Transferurilor".

Peste 27 milioane de euro ar fi fraudat Uli Hoeness, care s-a autodenunţat după ce în presa din Germania au apărut mai multe materiale legate de ingineriile financiare făcute de preşedintele bavarezilor.

Parchetul din Munchen a cerut cinci ani şi jumătate de închisoare cu executare, pe motiv că autodenunţul n-a respectat toate condiţiile legale! După doar patru zile, judecătorii au dat verdictul, iar tristeţea afişată de Uli Hoeness la meciul lui Bayern Munchen din Liga Campionilor era de înţeles: trei ani şi şase luni de închisoare cu executare!

Simona Halep scrie istorie! Va deveni cea mai bună tenismenă a României din toate timpurile... Galerie FOTO de care suntem mândri! Cum arată Simona Halep în afara terenului de tenis...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri