Antena Căutare

Newcastle - Manchester United 3-0 / Diavolii pierd teren

Trupa lui Alex Ferguson a suferit a doua infrangere consecutiva in campionat si a ramas la 3 puncte in spatele lui City.

Meciul de pe Saint James Park se anunta unul in care Manchester sa se impuna pentru a pastra ritmul cu City, cea care invinsese marti pe Liverpool.

Nu a fost deloc asa, pentru ca jucatorii lui Alan Pardew au deschis scorul prin Demba Ba, care a reluat perfect o degajare a propriului portar, deviata de Ameobi.

Cu un Berbatov apatic si cu un Rooney foarte nervos, United nu a avut replica pana la pauza asa ca la cabine a intrat in dezavantaj.

Repiza a doua a inceput insa la fel de prost, pentru ca Yoann Cabaye, fostul adversar al Vasluiului pe vremea cand evolua la Lille, a transformat o lovitura libera de la distanta si a dublat avantajul cotofenelor.

Si pentru ca dezastrul sa fie complet, in minutul 90 Phil Jones si-a trimis in proprie poarta, presat de Obertan, un jucator la care Ferguson a renuntat.

Intr-un alt meci din aceeasi etapa, Bolton s-a impus pe terenul lui Everton cu 2-1.

Foto: Intact Images / EPA

Curtean va semna cu Dinamo... Roger Federer s-a retras de la Qatar Open, din cauza unor probleme la spate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x