Antena Căutare

Neymar la Barcelona?

Daca Real Madrid a facut in intersezon un presing incredibil celor de la Santos pentru ca vedeta braziliana sa ajunga pe Santiago Bernabeu, cei care ar avea castig de cauza ar fi rivalii de la Barcelona, care l-ar fi achizitionat pe jucator.

Ziarul brazilian Estadio a dat o veste care cu siguranta nu-i va cadea bine lui Mourinho: Neymar la Barcelona. Tranzactia s-ar fi realizat in ultimele zile ale perioadei de mercato, insa brazilianul ar urma sa ajunga pe Nou Camp abia din ianuarie 2013.

Ceea ce arunca o umbra de indoiala asupra veridicitatii stirii este suma de transfer de 60 de milioane de euro pe care Barcelona ar urma sa o plateasca celor de la Santos. Astfel, este greu de crezut ca trupa blau-grana ar fi dat atatia bani pe un jucator care nu a confirmat in Europa.

Cazul Fabregas e elocvent in acest sens Negocierile cu Arsenal au durat aproape 2 ani de zile si pana la urma catalanul s-a intors acasa pentru aproape jumatate din suma vehiculata in cazul lui Neymar, iar Cesc confirmase atat in Liga Campionilor cat si in Premier League.

De altfel, si presedintele celor de la Santos a declarat ca nu stie nimic despre acest transfer: „Este o informatie falsa. Noi nu am semnat nimic si sunt sigur ca nici Neymar nu a facut-o" a declarat Luis Alvaro pentru cotidianul As.

foto: gsp.ro

Novak Djokovic, calificat in "optimile" US Open. Sarbul, la al 60-lea succes al sezonului... Cristi Chivu, audiat la tribunal in dosarul transferurilor din fotbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x