Căutare Live

Nick Kyrgios s-a dat din nou în spectacol, la Queen's! A râs de şapca arbitrului de scaun şi a acuzat un arbitru de linie că truchează meciuri

"Nu o să dau sută la sută când un arbitru de linie truchează meciul, nu mai vreau să joc", a spus Nick Kyrgios.

Australianul Nick Kyrgios a oferit o nouă reprezentaţie marcă înregistrată, în cadrul turneului de la Queens Club. Joi, el a trebuit să joace două meciuri, după ce ploaia a afectat desfăşurarea competiţiei în zilele anterioare.

În meciul cu spaniolul Roberto Carballes Baena, pe care l-a câştigat cu 7-6 (4), 6-3, în turul I, rebelul australian s-a certat cu arbitrul de scaun Fergus Murphy, considerând că, la minge de set, al doilea serviciu al adversarului său a fost aut şi, astfel, dublă greşeală.

"Nu o să dau sută la sută când un arbitru de linie truchează meciul, nu mai vreau să joc", a spus Kyrgios.

"Bro, tu faci mişto de mine. Mingea a fost mult aut, fără glumă. Ce faci? De fapt, ce faci tu aici? Bro, e o glumă! Refuz să mai joc. Şi şapca ta arată ridicol, nici măcar nu e soare", i-a transmis Kyrgios arbitrului de scaun, care s-a făcut că nu aude remarca despre şapca lui, însă l-a avertizat pe jucător pentru conduită nesportivă.

Tenismenul australian a continuat partida, dar s-a certat şi pe el însuşi: "Atât de leneş, fă ceva, eşti atât de leneş! Ai jucat FIFA până la 03.00, la ce să te aştepţi".

Kyrgios a pierdut partida din turul al doiilea, disputată în aceeaşi zi, scor 6-7 (4) 7-6 (3) 7-5 cu canadianul Felix Auger-Aliassime.

Sursa : news.ro

Fostul portar al naționalei Cehiei, Petr Cech, revine la Chelsea în funcţia de consilier tehnic... Gigi Becali, spectacol în Piața Dorobanți! Ce sumă i-a oferit unei florărese fără să cumpere nimic...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri