Căutare Live

Nicolas Burdiso va lipsi intre 3 si 4 luni

Colegul lui Lobont de la AS Roma s-a accidentat grav in partida pe care nationala tarii sale (Argentina) a castigat-o in Columbia in preliminariile mondialului din Brazilia.

Nicolas Burdisso va fi operat sambata la ligamentele genunchiului stang in urma accidentarii pe care a suferit-o marti in partida Columbia - Argentina, meci castigat de dubla campioana mondiala prin golurile lui Messi si Aguero, dupa ce Mascherano deviase in proprie poarta o lovitura libera a conationalilor lui Dayro Moreno (fostul stelist a fost introdus in minutul 60 la scorul de 1-1).

Fundasul centra va absenta o perioada destul de indelungata din apararea romanilor, specialistii estimand perioada de inactivitate intre trei si patru luni.

Foto: Intact Images \ EPA

Guardiola vrea sa-l pastreze pe Abidal... Kaka si Ricardo Carvalho, absenti pentru meciul cu Valencia...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri