Antena Căutare

Nicolita a debutat cu infrangere pentru Saint Etienne. Vezi rezultatele din Ligue 1!

Saint Etienne a remizat pe teren propriu cu Lille, intr-un meci in care Banel Nicolita a debutat pentru verzi. Fostul stelist a intrat la pauza insa nu s-a remarcat.

Pe Geoffroy-Guichard, Saint Etienne a intalnit campioana en titre, Lille. Meciul a inceput cum nu se poate mai bine pentru verzi: Lemoine a accelerat pe partea dreapta, a centrat pe jos in careul nordicilor, iar cehul Rozenhal a deviat in proprie poarta, surprinzandu-l pe Landreau.

Din pacate, trupa lui Rudy Garcia a echilibrat partida si in minutul 34 Nery al-a faultat dur pe Beria si a fost eliminat. Dupa pauza, Galtier a fost nevoit sa mute si a renuntat la atacantul Saadi, pe care l-a inlocuit pe Nicolita, fostul stelist evoluand in banda dreapta a defensivei. Vazand ca romanul nu face fata raidurilor lui Beria, l-a avansat in linia mediana si acolo tricolorul a reusit sa-l accidenteze pe Aurelian Chedju.

Pana la urma Lille avea sa egaleze, Hazard luand o faza pe cont propriu si dribland tot ce a intalnit in cale inainte de a-l invinge pe Ruffier. Campionii au fortat cu Joe Cole in locul lui Payet, si mutarea avea sa aduca animatia ofensiva dorita. Cu un sfert de ora inainte de final, Hazard a reusit dubla, iar fostul jucator al lui Chelsea si Liverpool a pus bomboana pe coliva verzilor dandu-i o pasa de gol lui Obraniak dupa o actiune personala incredibila desfasurata in ultimele minute regulamentare.

Pe Chaban-Delmas, Bordeaux si-a pierdut stralucirea din urma cu doua sezoane si a demonstrat ca nu mai sperie nici macar o nou promovata, terminand la egalitate cu Evian Thonon Gaillard. De remarcat, la oaspeti, prezenta in teren a fostului capitan lyonez Sidney Govou, care l-a inlocuit pe Barbosa in minutul 65.

Lyon s-a impus greu in deplasarea de la Dijon cu 2-1, prin golurile lui Gonalons si Gomis, pentru gazde punctand Corgnet.

Iata rezultatele inregistrate in aceasta seara in Ligue 1:

Dijon - Lyon 1-2 (Corgnet / Gonalons, Gomis)

Caen - Toulouse 0-1 (Capue)

Sochaux - Lorient 1-1 (Butin / Emeghara )

Saint Etienne - Lille 1-3 (Rozenhal - autogol / Hazard - 2 goluri, Obraniak)

Bordeaux - Evian TG 0-0

Ajaccio - Valenciennes 3-1 (Samaritano - 2 goluri, Ilan / Danic)

Marseille - Rennes 0-1 (Ekoko)

Montpellier - Nice se joaca duminica de la orele 18

Nancy - Auxerre se joaca duminica de la orele 18

PSG - Brest se joaca duminica de la orele 22

foto: gsp.ro

Steaua, umilita de Bud si Bawab / Gaz Metan Medias - Steaua 3-0... Catastrofa Bozovic / Rapid – FC Brasov 1-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x