Antena Căutare

Steaua, umilita de Bud si Bawab / Gaz Metan Medias - Steaua 3-0

Steaua a pierdut cu 3-0 la Medias in ciuda faptului ca Levi nu a menajat nici un titular in vederea meciului cu Schalke. Ba mai mult l-a fortat si pe Florin Costea. Degeaba.

In momentul realizarii transferurilor din acest debut de sezon, Gigi Becali anunta ca acum Steaua „chiar ca e invincibila". De fapt el mai repetase acest lucru si in momentul transferului lui Tanase, sau al venirii lotului Urziceni. De fiecare data s-a inselat. Nu a nimerit-o nici acum.

Dupa infrangerea de la Astra, patronul declara: „Asta nu-i Steaua mea". Acum si-a lasat replica asteptata mai bine de 15 minute, tinand televiziunile in suspans. Pana la urma a intrat si i-a atacat pe Mihai Costea, Rusescu si Martinovic.

De fapt, si pe teren replica ros albastrilor s-a lasat asteptata. Trtovac a obtinut un penalty care a fost transformat cu emotii de Bawab, iar apoi toata lumea a asteptat golul Stelei. Acesta nu a venit pana la pauza, semn ca valorile in prima liga s-au echilibrat atat de mult incat daca nu te temi de numele adversarului poti chiar sa-l invingi.

Asa s-a gandit si Bud, care a profitat de o pasa a aceluiasi Bawab si l-a executat sec pe Tatarusanu. La 2-0 Steaua nu mai avea nimic de pierdut si a trecut la atac; numai ca a fost surprinsa din nou: Ciprian Petre a driblat in stanga a patruns in careu si i-a pasat pentru 3-0 fostului atacant al CFR-ului, care a indeplinit o simpla formalitate, reusind dubla.

La acest scor, stelistii se puteau intreba de ce au mers inca de vineri in Ardeal, desi ar fi putut sa nu se prezinte la Medias (pentru ca ar fi pierdut cu acelasi scor) si sa plece la Cluj abia marti pentru a pregati meciul cu Raul, Huntelaar si Jurado ce se va desfasura joi. Riscau o sanctiune administrativa, dar la comisiile de apel se putea rezolva.

Daca Dinamo invinge maine la Vaslui, ecartul dintre alb-rosii si Steaua va ajunge la 8 puncte, iar U Cluj e favorita in partida cu Chiajna. Astfel, intrebarea lui Gigi „cine ne mai opreste acum?" este cel putin justificata, daca nu evidenta.

foto: gsp.ro

US Open: Djokovic - Federer, prima semifinala masculina. Tecau, eliminat in sferturi la dublu... Nicolita a debutat cu infrangere pentru Saint Etienne. Vezi rezultatele din Ligue 1!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x