Căutare Live

Nicu Gheara: „Nu cred ca Mutu va plati toata datoria”

Nasul Briliantului a acceptat sa discute despre procesul pe care decarul nationalei il are cu Chelsea.

Adrian Mutu e foarte aproape sa piarda procesul in care Chelsea solicita daune de 17 milioane de euro, tribunalul din Florida, acolo unde tricolorul are mai multe proprietati, dand castig de cauza clubului londonez.

Nicu Gheara, nasul de cununie al lui Mutu crede ca jucatorul este intr-o situatie dificila deoarece procesul se desfasoara in civil.

„Din momentul in care te judeci in civil, te lasi nu te lasi, tot trebuie sa platesti. Daca era doar in plan sportiv, i se lua din salariu, dar cand renunta la cariera competitionala nu ar mai fi putut sa-i ia nimic. Instanta civila poate trece la executarea silita a proprietatilor. Nu cred ca va plati toata suma, dar pana la urma, ceva tot va fi" a spus Gheara.

Foto: Intact Images

Gheorghe Hagi: „Romania poate trimite o echipa in sferturile Ligii Campionilor”... Beckham, aproape sa fie lovit la Toronto...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri