Antena Căutare

Nimeni nu a știut asta. Din ce familie se trage bodyguardul lui Gigi Becali: „Lumea nu prea cunoaște detaliile acestea”

Marius Tiță este unul dintre cei mi respectați luptători din România. Campion atât pe plan național, cât și internațional, celebrul sportiv a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete ale sale, în direct la Antena Stars.

Puțini sunt cei care știu că luptătorul este decendent direct al marelui scriitor român, Marin Preda, autor al celebrelor romane „Moromeții”, „Cel mai iubit dintre pământeni” sau „Marele Singuratic”.

În trecut, Tiță a fost și bodyguardul patronului FCSB, Gigi Becali: “Dincolo de toate controversele, Gigi Becali era un om foarte OK, ne trata bine pe toţi bodyguarzii. Îl însoţeam în special la meciurile Stelei. Uneori venea şi la galele unde luptam eu. Era ca şi la fotbal cu declaraţiile. Zicea că sunt cel mai bun, că îi voi bate pe toţi. Nea Gigi mă premia după succese. Apoi am avut eu o perioadă mai dificilă în viaţă, am luat-o pe arătură cu timpul liber, şi normal că Gigi nu se mai putea baza pe mine”, a spus fostul luptător.

Revista presei sportive, 21.08.2018: Gigi Becali, salariu uriaș pentru un jucător de la Dinamo; Barcelona, dispusă să îș... Biletul Zilei 21.08.2018! Meciurile sigure de marți caută un nou câștig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x