Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher! Doctorul care îl îngrijește explică tratament la care este supus pilotul

 
+2 click pentru
galerie

Schumacher a fost văzut zilele trecute, dus în secret, la o clinică din Paris. Philippe Menasché, specialistul în celule stem care îl îngrijește pe Michael Schumacher încearcă: „cea mai grea parte a tratamentului este să-i trezim creierul cu celule stem cardiace”.

Este un tratament experimental. Până în prezent, nimeni nu a reușit să demonstreze că este capabil să regenereze sistemul nervos central cu proteine ​​autologe cu celule stem. Dar este o speranță.

Philippe Menasché, chirurg cardiac în vârstă de 69 de ani și șeful unității unde Michael Schumacher a fost văzut în Paris. Acesta este un pionier în terapia celulară pe care îl aplică în specialitatea sa, cardiologia.

                Dr. Philippe Menasché

Pentru a explica ce este terapia celulară, publicația Crónica a solicitat ajutorul lui Eduardo Anitua, cunoscut expert în terapia regenerativă. Acesta lucrează cu medicul lui Schumacher (Dr. Philippe Menasché) și a explicat că: „Începem să reparăm osul din maxilare, continuăm cu mușchi, tendon și avem deja mai multe lucrări în desfășurare, cu rezultate pozitive, în nervii periferici. În leziunile cronice ale acestor nervi am reușit să rezolvăm situația care anterior nu avea tratament.”.

Rezultatele tratamentului pe Schumacher nu sunt cunoscute, explică dr. Anitua.

Sursa: https://www.elmundo.es

Citește și: Star News. Speranțe pentru recuperarea lui Michael Schumacher. Medicii: Nu mai este conectat la aparate și este conștientfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI