Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ce se întâmplă cu Michael Schumacher la Paris. Informația a răsuflat în presă: „Tratamentul secret la care este supus...”

Informații de ultimă oră despre Michale Schumacher oferită de reprezentanți ai spitalului din Paris presei occidentale. Primele concluzii nu sunt îmbucurătoare pentru familia și admiratorii multiplului campion mondial de Formula 1.

Informații de ultimă oră despre Michael Schumacher oferită de reprezentanți ai spitalului din Paris presei occidentale. Primele concluzii nu sunt îmbucurătoare pentru familia și admiratorii multiplului campion mondial de Formula 1.

Potrivit informațiilor care au răzbătut dinspre clinica în care se află internat germanul, acesta a fost tratat de către un medic cardiolog de renume.

Ziarul Le Parisien titrează că Michael Schumacher a fost supus unor investigații cardiologice de către profesorul Philippe Menasché, un specialist în terapia de recuperare a pacienților care au suferit infarct.

În decembrie 2013, Schumacher a suferit o traumă serioasă la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel, din alpii francezi. El a fost transportat pe cale aeriană la spital, operat și indus în stare comă artificială. După ce s-a aflat în comă din 29 decembrie 2013 până pe 16 iunie 2014, el a părăsit spitalul din Grenoble pentru a se reabilita în continuare la Spitalul Universității (CHUV) din Lausanne, Elveția.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro