Antena Căutare

VIDEO! Nordsjaelland - FCSB 2-0. Roș-albaștrii, eliminați din Europa! Meciul s-a văzut liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!

FCSB a fost eliminată din Europa, după ce a pierdut cu scorul de 2-0 în fața lui Nordsjaelland, în manșa decisivă a turului III preliminar din Conference League. Golurile danezilor au fost marcate de Ingvartsen, iar Chiricheș a fost eliminat. Meciul a fost liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY și livetext și video și pe a1.ro.

FCSB a început mai bine partida de pe Right to Dream Park din Farum, Florinel Coman şi Adrian Şut având două șanse mari de a deschide scorul în debutul primei reprize. În minutul 42, însă, danezii au beneficiat de un penalty după un fault comis de Alexandru Pantea. Ingvartsen a executat perfect lovitura de la 11 metri și a stabilit scorul pauzei.

În partea secundă,Vlad Chiricheş a primit cel de-al doilea cartonaș galben și și-a lăsat echipa în inferioritate, încă din minutul 62. Din acel moment roș-albaștrii n-au mai contat în atac, iar Ingvartsen a făcut ”dubla” în minutul 85 și, totodată, a rezolvat și ecuația calificării lui Nordsjaelland în play-off-ul din Conference League.

Fotbaliștii antrenați de Elias Charalambous părăsesc astfel competițiile europene și acum nu le mai rămâne decât să se concentreze pe campionatul intern și Cupa României.

Partida s-a văzut liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY și liveTEXT și VIDEO pe a1.ro:

FINAL DE PARTIDĂ!

min 85: GOL Nordsjaelland! Ingvartsen face dubla cu un șut de la marginea careului.

min. 74: Ocazie Nordsjaelland! Ştefan Târnovanu a avut din nou o intervenţie salvatoare, la şutul din faţa porţii a lui Ingvartsen.

min. 72: Gazdele ratează ocazie după ocazie! Ingvartsen trimite din prima spre poarta roș-albaștrilor, dar Târnovanu respinge.

min. 69: Încă o ratare pentru Nordsjaelland! Antman șutează cu stângul de la marginea careului, balonul este deviat de Nygren, însă trece puțin pe lângă poartă.

min. 62: Chiricheș face un nou fault stupid și vede al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Misiunea roș-albaștrilor devine extrem de grea!

min. 58: Ocazie Nordsjaelland! Nygren a șutat de la marginea careului, din fericire pe traiectoria balonului se află Ingvartsen, care deviază puțin pe lângă poarta lui Târnovanu.

min. 46: Ovidiu Popescu și Octavian Popescu au fost înlocuiți cu David Miculescu, respectiv Andrea Compagno.

A început repriza secundă!

FINAL DE REPRIZĂ!

min. 43: GOL! Ingvartsen înscrie din penalty!

min 41: Penalty pentru gazde! Pantea îl agață pe Diomande în suprafața de pedeapsă și arbitrul din Kosovo acordă lovitură de la 11 metri.

min. 38: O nouă ocazie pentru roș-albaștri! Olaru pătrunde în careul gazdelor după un duel cu danez, însă șutul său din unghi este respins de Hansen.

min. 15: Ocazie FCSB! Șut are o acțiune personală de toată frumusețea, trage cu stângul de la marginea careului, dar Hansen respinge.

min. 11: Ocazie Nordsjaelland! Antman îl depășește pe Chiricheș și pătrunde în interiorul careului roș-albaștrilor, însă Pantea reușește să respingă.

min. 10. Ratare uriașă pentru FCSB! Florinel Coman are o dublă ocazie. După ce primul său șut pe este blocat, balonul ajunge din nou la fotbalistul roș-albaștrilor, care trage surprinzător de la marginea careului, dar portarul lui Nordsjaelland respinge peste poartă.

min. 4: Tavi Popescu este blocat în ultimul moment de Villadsen, în fața porții. Corner pentru elevii antrenați de Elias Charalambous!

min. 2: Prima ocazie pentru gazde! Șutul lui Nuamah trimis pe centrul porții nu-i dă emoții prea mari lui Târnovanu.

A început partida!

Accidentarea lui Alexandru Băluță și absența absența lui Andrea Compagno, a determinat staff-ul tehnic al FCSB-ului să apeleze la mai multe surprize pentru jocul din Danemarca. Inclusiv sistemul de joc este unul inedit.

Echipele de start:

Nordsjaelland: Hansen – Villadsen, Hansen, Hey, Frese – Svensson, Tverskov, Diomande – Nuamah, Ingvartsen, Antman

Rezerve: Eriksson, Pedersen, Nygren, Hansen, Osman, Marxen, Sertdemir, Hogsberg, Coulibaly, Harder, Barslund, Munck

Antrenor: Johannes Hoff Thorup

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Djokovic, Șut, Ov. Popescu – Olaru – Oct. Popescu, Coman

Rezerve: Vlad, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Gogescu, Lixandru, Gheorghe, Băluță, Cordea

Antrenor: Elias Charalambous

După 0-0 la în meciul tur, FCSB speră să întoarcă soarta calificării în favoarea sa, împotriva celor de la Nordsjaelland, liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY, și liveTEXT și VIDEO pe a1.ro, joi, de la ora 20:00. Fotbaliștii antrenați de Elias Charalambous vor avea o misiune dificilă în Danemarca, iar suporterii gazdelor sunt pregătiți să umple stadionul la ora jocului.

Right to Dream Park din Farum - arena celor de la Nordsjaelland are o capacitate de 10.300 de locuri și a fost primul stadion din țară cu o suprafață de joc artificială, montată în anul 2012.

Nordsjaelland – FCSB e joi, de la 20:00, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY

În cazul în care FCSB îi va elimina pe danezi, va da piept cu învingătoarea dintre Sabah și Partizan. În tur, azerii s-au impus pe teren propriu, cu 2-0.

Nordsjaelland e și ea lider în campionat, cu maximum de puncte după primele patru etape, în care a înscris 15 goluri și a primit doar 3.

Cele mai noi informații despre confruntarea Nordsjaelland – FCSB din manșa decisivă a turului III preliminar din Conference League sunt pe as.ro si a1.ro. Partida va fi liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY și liveTEXT și VIDEO pe a1.ro, joi de la ora 20:00.

Gestul romantic făcut de Victor Cornea pentru Andreea Bălan, după ce a câștigat un turneu de tenis. Ce cadou i-a oferit ... Nordsjaelland – FCSB se vede joi live, de la 20.00 pe Antena 1. Insula Iubirii, porţie triplă, vineri, sâmbătă şi dumini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x