Antena Căutare

Nordsjaelland – FCSB se vede joi live, de la 20.00 pe Antena 1. Insula Iubirii, porţie triplă, vineri, sâmbătă şi duminică

Nordsjaelland – FCSB se vede live, de la 20.00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Insula Iubirii, porţie triplă, vineri, de la 20.30 şi sâmbătă şi duminică, de la 20.00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Nordsjaelland – FCSB se vede joi live, de la 20.00 pe Antena 1. Insula Iubirii, porţie triplă, vineri, sâmbătă şi duminică Galerie
Nordsjaelland – FCSB se vede joi live, de la 20.00 pe Antena 1. Insula Iubirii, porţie triplă, vineri, sâmbătă şi duminică | Antena 1

Nordsjaelland – FCSB este astăzi de la ora 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Vicecampioana României începe asaltul total spre calificarea în play-off-ul UEFA Conference League. După 0-0 în tur, FCSB joacă astăzi în manşa a doua din turul trei preliminar al UEFA Conference League, împotriva celor de la Nordsjaelland. Pentru calificare! Pentru România! Pentru că … se poate! Nordsjaelland - FCSB, azi, ora 20:00! În direct la Antena 1 - Decisiv Pentru Europa!

Nordsjaelland – FCSB se vede live, de la 20.00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY

Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii încearcă, în Danemarca, să obţină cea mai aşteptată victorie de fani. S-ar putea apropia astfel la un singur pas de faza grupelor. În tur, FCSB şi Nordsjaelland au remizat alb pe stadionul din Ghencea.

Adamo Nagalo a fost eliminat atunci în minutul 59, dar roş-albaştrii nu au profitat şi acum au o misiune mult mai dificilă. În prelungiri, au scăpat la o ocazie uriaşă a rivalilor, care au lovit bara.

În cazul în care FCSB va trece de danezi, pe vicecampioana României o așteaptă o dublă cu învingătoarea dintre Sabah și Partizan. În tur, azerii s-au impus pe teren propriu, cu 2-0. Rămâne de văzut dacă aceștia vor profita de succes în returul din Serbia.

Insula Iubirii, porţie triplă, vineri, de la 20.30 şi sâmbătă şi duminică, de la 20.00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Săptămâna aceasta, Insula Iubirii vine în porţie triplă: vineri, de la 20:30, şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1, pentru ca marele deznodământ al testului să fie difuzat duminică, pe 27 august, de la 20:00, la Antena 1.

VIDEO! Nordsjaelland - FCSB 2-0. Roș-albaștrii, eliminați din Europa! Meciul s-a văzut liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPL... Programul românilor la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. Competiția va fi exclusiv în AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x